Over ons

Het begin

Op 1 juli 2012 zag ToverlandFansite voor het eerst het levenslicht. Met de oprichting waren we ons bewust van het feit dat er enkele fansites bestonden die ook berichtgevingen rond Attractiepark Toverland deden, maar daar gebeurde niet veel, althans niet zoals wij het graag zouden zien. Achter de schermen (letterlijk) werd toen al hard gewerkt aan de site, die zelf op 24 mei 2013 online ging.

2017 - De nieuwe ToverlandFansite!

Met de komst van een nieuwe presentator en een nieuwe cameraman werden in het voorjaar van 2017 de eerste stappen gezet richting een grote rebranding van ToverlandFansite.nl.
Op 5 november 2017, tijdens de ToverlandFanday werd de verdere toekomst van ToverlandFansite bekend gemaakt aan de hand van een filmpje (zie onderaan deze pagina). Op dat moment werd er hard gewerkt aan een nieuw logo, website en content. 

Het nieuwe logo werd op 22 januari 2018 gelanceerd en de nieuwe website werd voor het eerst in gebruik genomen op vrijdag 13 april 2018. 

De toekomst heeft veel in petto voor ToverlandFansite, achter de schermen werken we op dit moment aan toekomstige ideeën.

Wie maakt de ToverlandFansite?

ToverlandFansite is sinds de oprichting in handen van Sven Jans, die ook alle beslissingen voor zijn rekening neemt.

Wat zijn wij?

De ToverlandFansite is precies dat, een fansite, geen club of uitgebreid discussie forum. Maar een fansite die fans en bezoekers van Toverland van nieuws, extra informatie en kijkjes achter de schermen wil voorzien. Daarnaast zijn er extra’s zoals bijvoorbeeld verslagen en spelletjes voor de liefhebber. Wij realiseren ons echter dat met de komst van sociale media e.d. een forum weinig gebruikt zal worden, hou dus zeker onze Facebook, Twitter en Instagram in de gaten!

Sven Jans

Geboortedatum: 19 mei 1988

Actief sinds: Het allereerste begin

Functie: Oprichter en beheerder website, sociaal media & eindverantwoordelijke

Regio: Limburg, België

Opleiding/beroep: Orthopedagogie

Hobby’s & interesse: Thema- & attractieparken, Toverland, Marvel & DC.  

Contact: info@toverlandfansite.nl

Nick Seerden

Geboortedatum: 27 november 1988

Actief sinds: 16 november 2013

Functie: Vormgeving & back-up social media 

Regio: Limburg, Nederland

Opleiding: Metaalbewerking & elektrotechniek  

Beroep: Logistiek medewerker

Hobby’s & interesse: Themaparken, achtbanen, gadgets, film & tv.

Niek Meeuws

Geboortedatum: 10 juni 1999

Actief sinds: maart 2017

Functie: Director of photography

Regio: Noord-Brabant Asten

Opleiding: Megatronica

Beroep: Werkt bij Toverland

Hobby's & interesse: Genoeg om 3 pagina's mee te vullen.

Bram van den Heuvel

Geboortedatum: 7 september 1998

Actief sinds: mei 2017

Functie: Presentatie YouTube

Regio: Eindhoven, Noord-Brabant

Opleiding: Ondernemen/- Manager

Hobby's & interesse: Attractieparken, Toverland, liefde voor IMAscore en horeca.

Bedankt!

Deze site zou maar half zo goed zijn zonder de medewerking van vrienden en andere fans van Toverland, daarom willen we hen bij deze ook even bedanken.
- Nick K.
- Niek V.
- Glenn P.

Vragen?

Heb je vragen over Toverland of met betrekking tot onze website? Aarzel niet en neem contact met ons op via het e-mailadres: info@toverlandfansite.nl of via het contactformulier op onze website.

Copyright

Alle teksten, foto’s, video’s… op deze site (tenzij anders vermeld), zijn geschreven of gemaakt door de ToverlandFansite. De foto’s mogen gepubliceerd worden op andere websites en fora’s op voorwaarde dat er een duidelijke vermelding/link naar onze website wordt gemaakt. Voor teksten, nieuwsberichten, verslag, attractie-info…) kunnen we dit niet toestaan. In enkele gevallen maken we een uitzondering, we vragen om hiervoor een toestemming aan te aanvragen via info@toverlandfansite.nl

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x