Voorzieningen

Parking en fietsenstalling
Attractiepark Toverland beschikt over een ruime parkeerplaats en fietsenstalling direct naast het park. Om het parkeerterrein te verlaten heb je een parkeermunt nodig. Deze zijn te koop bij de ingang van het park en kosten € 7,- per stuk. Wil je alleen iemand afzetten of ophalen, rijd dan niet de parkeerplaats op, maar maak gebruik van de gratis Drop ‘n Drive-plaatsen voor het parkeerterrein.

Kluisjes
Naast restaurant MaMouche in het Land van Toos zijn kluisjes te huur waarin je jassen en tassen kan opbergen. Het kluisje kan de hele dag onbeperkt gebruikt worden voor € 2,-.

Mindervaliden
De attracties in Attractiepark Toverland zijn grotendeels toegankelijk voor zowel mindervaliden als rolstoelgebruikers. Kijk hier voor meer informatie over de toegankelijkheid van attracties voor mindervaliden en rolstoelgangers.

Rolstoelen
Rolstoelen zijn te leen bij de receptie. Er is een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar dus reserveren is raadzaam (tel. 077 467 7050 voor reserveringen). Het lenen is gratis, wel wordt er een borg gevraagd van € 20,-.

Toiletten
Toiletgebruik in Toverland is gratis. Overal in het park, met uitzondering van het toiletblok bij Troy, zijn aangepaste toiletten voor mindervaliden te vinden.

Baby verzorgingsruimtes
Bij alle toiletgroepen, met uitzondering van de toiletten bij Troy, bestaat de mogelijkheid om baby’s te verschonen.

EHBO
Bij de entree van het park en naast restaurant Katara Plaza is een EHBO-ruimte waar je terecht kunt voor een pleister of andere eerste hulp bij ongelukken. Het park beschikt over een AED.

Magnetron
Bij restaurant MaMouche in het Land van Toos en restaurant Sim sa l’Oase in de Magic Forest staat een magnetron, het gebruik hiervan is gratis.

Picknickplaatsen
Attractiepark Toverland beschikt over een ruim horeca-aanbod en diverse sfeervolle themarestaurants. Het is ook toegestaan zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen. Overal in het park staan banken. Daarnaast zijn er verhoogde picknickterrassen bij de uitgang van de Hara Kiri in het Land van Toos en in de hoek van de Woudracer in de Magic Forest. De picknicktafels buiten zijn te vinden naast het Survival Parcours en in de Magische Vallei achter Coco Bolo.

WiFi
Bij de restaurants MaMouche in het Land van Toos, Sim sa l’Oase in de Magic Forest en Katara Plaza in de Magische Vallei is gratis WiFi beschikbaar.

Betalen en geld opnemen
Bij de entree, bijna elk horeca-punt en elke winkel kun je pinnen. Wanneer je contant geld wil opnemen meld je dan bij de informatiebalie bij de ingang.

Huisdieren en hulphonden
Huisdieren zijn niet toegestaan in Attractiepark Toverland, met uitzondering van geleide- of hulphonden. Direct aan de afslag van de snelweg zit Hondendagopvang de Peelhorst. Zij zijn geopend van maandag t/m vrijdag.

Voorzieningen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x