Attractiepark Toverland sluit deuren vanwege coronavirus

13 maart 2020

Toverland zal in verband met het coronavirus gesloten blijven van zaterdag 14 maart tot en met maandag 6 april 2020. Hiermee volgt het attractiepark de maatregel van de overheid, die stelt dat publieke locaties waar meer dan 100 personen samenkomen gesloten moeten blijven. Meer informatie is te vinden via toverland.com/coronavirus.

Update: 1 april 2020
Toverland is in verband met het coronavirus tot nader order gesloten. We volgen de maatregelen van het RIVM en het kabinet op de voet en blijven deze pagina updaten met eventuele vervolgontwikkelingen. 

Persbericht:
“Het was geen makkelijke beslissing om de deuren van Toverland te sluiten”, vertelt Jean Gelissen jr., Algemeen Directeur. “Maar we hebben de maatschappelijke verplichting om aan de maatregelen vanuit het kabinet te voldoen. De gezondheid van onze gasten en onze medewerkers staat voorop.” Het besluit is genomen in overleg met de gemeente Horst aan de Maas.

Toverland blijft gesloten tot en met maandag 6 april 2020. Personen die reeds een kaartje voor Toverland hadden gekocht voor de periode tot en met 6 april, mogen hun ticket op een later moment inwisselen. Schoolreizen en groepsboekingen kunnen kosteloos gewijzigd of geannuleerd worden. Via toverland.com/coronavirus geeft Toverland antwoord op veelgestelde vragen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x