Attractiepark Toverland sluit deuren vanwege coronavirus

13 maart 2020

Attractiepark Toverland sluit deuren vanwege coronavirus

Toverland zal in verband met het coronavirus gesloten blijven van zaterdag 14 maart tot en met maandag 6 april 2020. Hiermee volgt het attractiepark de maatregel van de overheid, die stelt dat publieke locaties waar meer dan 100 personen samenkomen gesloten moeten blijven. Meer informatie is te vinden via toverland.com/coronavirus.

Update: 7 mei 2020
Gaat Attractiepark Toverland binnenkort weer open? Zo ziet het er wel naar uit. Het park laat het volgende weten: "In de persconferentie van woensdag 6 mei heeft het kabinet aangegeven de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus te gaan versoepelen. Zo is de instructie ‘blijf zoveel mogelijk thuis’ aangepast naar ‘vermijd drukte’. In overleg met de burgemeester van de Gemeente Horst aan de Maas bekijken wij op dit moment dan ook de mogelijkheid tot heropening van Toverland en de timing hiervan. Uiteraard doen wij dit binnen de maatregelen van de anderhalvemetersamenleving. Wanneer de heropeningsdatum bekend is, zullen we iedereen hierover informeren via onze website en onze social media-kanalen."

Update: 1 mei 2020
Toverland annuleert YOUTUBERSxTOVERLAND, er wordt bekeken of het evenement uitgesteld kan worden naar 2021. 

Update: 7 april 2020
Door de genomen corona-maatregelen van het kabinet organiseert Attractiepark Toverland 2 evenementen op een latere datum. Het gaat om events Toverland LIVE! Festival en YOUTUBERSxTOVERLAND.
YOUTUBERSxTOVERLAND: 5 juli 2020
Toverland LIVE! Festival: 21 mei 2021 

Update: 1 april 2020
Toverland is in verband met het coronavirus tot nader order gesloten. We volgen de maatregelen van het RIVM en het kabinet op de voet en blijven deze pagina updaten met eventuele vervolgontwikkelingen. 

Persbericht:
“Het was geen makkelijke beslissing om de deuren van Toverland te sluiten”, vertelt Jean Gelissen jr., Algemeen Directeur. “Maar we hebben de maatschappelijke verplichting om aan de maatregelen vanuit het kabinet te voldoen. De gezondheid van onze gasten en onze medewerkers staat voorop.” Het besluit is genomen in overleg met de gemeente Horst aan de Maas.

Toverland blijft gesloten tot en met maandag 6 april 2020. Personen die reeds een kaartje voor Toverland hadden gekocht voor de periode tot en met 6 april, mogen hun ticket op een later moment inwisselen. Schoolreizen en groepsboekingen kunnen kosteloos gewijzigd of geannuleerd worden. Via toverland.com/coronavirus geeft Toverland antwoord op veelgestelde vragen.

Attractiepark Toverland sluit deuren vanwege coronavirus
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x