Nieuw YouTubers-evenement in Attractiepark Toverland

9 mei 2019

Nieuw YouTubers-evenement in Attractiepark Toverland

Toverland staat op zondag 19 mei in het teken van het feestelijke evenement YOUTUBERSxTOVERLAND. Diverse bekende YouTubers maken hun opwachting in het attractiepark en beantwoorden vragen van hun fans tijdens speciale Q&A-sessies. Ook vinden er exclusieve Meet&Greets en heldhaftige stunts op grote hoogte plaats. Tenslotte testen een viertal pretparkvloggers hun uithoudingsvermogen tijdens een coaster challenge in Troy – de langste, snelste en hoogste houten achtbaan van de Benelux.

Niemand minder dan Enzo Knol, Milan Knol, Dionne Slagter (OnneDi) en Team Dylan Haegens komen naar Toverland om in interactieve Q&A-sessies antwoord te geven op de meest prangende vragen van hun fans. Daarnaast kunnen fans ter plekke kans maken op een Meet&Greet met Bokado, Emma Keuven, Djuncan en SMOARE. Ook kunnen fans op weg naar hun favoriete attractie nog diverse andere bekende YouTubers tegen het lijf lopen.

Stunt & Challenge

De daredevils van SMOARE maakten vorig jaar een freerunvideo op de achtbanen van Toverland. Op 19 mei zorgen ze wederom voor het nodige spektakel door spannende stunts vanaf grote hoogte uit te voeren in entreegebied Port Laguna. Pretparkvloggers ZeroGReviews, Eftelflags, Hessel Broekhuis en RidesNL gaan de strijd met elkaar aan tijdens een coaster challenge in de houten achtbaan Troy. De YouTubers gaan proberen om maar liefst acht uur lang, van opening tot sluit, in Troy te blijven zitten. Fans kunnen ter aanmoediging een ronde meegaan.

Programma

Port Laguna 
10:30 - 11:30
Stuntshow Smoare
13:00
Q&A Enzo & Milan Knol
15:00
Q&A OnneDi
17:00
Q&A Team Dylan Haegens
Wunderwald

Exclusieve Meet & Greets in Mystique* 

12:15
Meet & Greet Emma Keuven
13:15
Meet & Greet Bokado
14:30
Meet & Greet Smoare
15:30
Meet & Greet Emma Keuven
16:45
Meet & Greet Djuncan
Ithaka
10:00 - 18:00
Troy Coaster Challenge


Tickets

YOUTUBERSxTOVERLAND vindt plaats op zondag 19 mei 2019. Toverland is deze dag geopend van 10.00 – 18.00 uur. Naast de extra activiteiten van het YouTubers-evenement kunnen bezoekers genieten van maar liefst 35 attracties en shows. YOUTUBERSxTOVERLAND is te bezoeken met een regulier entreebewijs, tickets met korting zijn te verkrijgen via de website van Toverland. Het volledige programma voor het evenement is hier te bekijken.

*Maak kans op één van deze Meet & Greets door je op 19 mei in Toverland, van 09:00 t/m 11:00, in te schrijven!

Nieuw YouTubers-evenement in Attractiepark Toverland
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x