Vertaler Nederlands/Duits (m/v)

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Over ToverlandFansite

ToverlandFansite is een snelgroeiende fanwebsite die zich focust op Attractiepark Toverland. Met een klein team brengen we via Facebook, Twitter, Instagram en YouTube al het nieuws tot bij de fans en bezoekers van het park. Naast het nieuws dat we brengen bevat ToverlandFansite ook informatie zoals geschiedenis en een overzicht van de attracties in het park... Jaarlijks organiseren we ook de ToverlandFanday, een groot evenement met heel wat extra’s.

Door een toenemende groei en om deze ook te kunnen blijven garanderen binnen de sector zijn we opzoek naar nieuwe vrijwilligers met een passie voor attractieparken, maar vooral voor Toverland.

Vertaler Nederlands/Duits (m/v)

De laatste jaren kent Attractiepark Toverland een sterke groei op de Duitse markt. Als officiële fanwebsite willen we hier op inspelen. Daarom zijn we opzoek naar iemand die de Duitse taal beheerst en bereidt is om samen met ons mee te werken aan een Duitse variant op de website.

Dus beheers jij de Duitse taal als je moedertaal, dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken!

Wij bieden

Je komt in een team terecht met een passie voor attractieparken en een voorliefde voor Attractiepark Toverland. Uiteraard kan je werk voor de ToverlandFansite gebruikt worden als referentiekader, want ook vrijwilligerswerk staat goed op je CV.

Naast je werk en tijd die je in ToverlandFansite besteed bezoeken we ook op regelmatige basis het park. Op termijn kan je gratis deelnemen aan de ToverlandFanday als teamlid van ToverlandFansite.

Wij verwachten

Dat je de Duitse taal beheerst alsof het je moedertaal is.

In team werken schrikt je niet af.
Afspraken en de werking intern van ToverlandFansite naleven.Ben jij de talenknobbel die wij zoeken en heb jij interesse om ons team te versterken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via info@toverlandfansite.nl. Samen maken we ToverlandFansite nog groter! 
keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x