Nieuws / artikel schrijver (m/v)

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Over ToverlandFansite

ToverlandFansite is een snelgroeiende fanwebsite die zich focust op Attractiepark Toverland. Met een klein team brengen we via Facebook, Twitter, Instagram en YouTube al het nieuws tot bij de fans en bezoekers van het park. Naast het nieuws dat we brengen bevat ToverlandFansite ook informatie zoals geschiedenis en een overzicht van de attracties in het park... Jaarlijks organiseren we ook de ToverlandFanday, een groot evenement met heel wat extra’s.

Door een toenemende groei en om deze ook te kunnen blijven garanderen binnen de sector zijn we opzoek naar nieuwe vrijwilligers met een passie voor attractieparken, maar vooral voor Toverland.

Nieuws / artikel schrijver (m/v)

De laatste jaren kent Attractiepark Toverland een sterke groei, nieuws over Attractiepark Toverland neemt hierdoor toe, wat natuurlijk een positieve evolutie is. Als officiële fanwebsite willen we deze groei mee stimuleren en blijven garanderen. Daarom zijn we opzoek naar een nieuws en/of artikelschrijver.  

Al onze nieuwsartikels schrijven we zelf, gebaseerd op betrouwbare bronnen. Dit kan gaan over het schrijven van artikels met nieuwsinhoud, geschiedenis en nog veel meer. Dus heb jij een vlotte pen en ben jij creatief aangelegd dan hebben we jou nodig?

Dus beheers jij de Nederlandse taal als je moedertaal, dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken!

Wij bieden

Je komt in een team terecht met een passie voor attractieparken en een voorliefde voor Attractiepark Toverland. Uiteraard kan je werk voor de ToverlandFansite gebruikt worden als referentie, want ook vrijwilligerswerk staat goed op je CV.

Naast je werk en tijd die je in ToverlandFansite besteed bezoeken we ook op regelmatige basis het park. Op termijn kan je gratis deelnemen aan de ToverlandFanday als teamlid van ToverlandFansite.

Wij verwachten

Dat je de Nederlandse taal beheerst.
In team werken schrikt je niet af.
Afspraken en de werking intern van ToverlandFansite naleven.

Ben jij het schrijverstalent die wij zoeken en heb jij interesse om ons team te versterken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via info@toverlandfansite.nl. Of vul het formulier in. Deze gegevens worden enkel gebruikt binnen ToverlandFansite. Samen maken we ToverlandFansite nog groter!

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x