Attractiepark Toverland presenteert ‘grie-zellige’ Halloween Days

22 september 2021

Attractiepark Toverland staat vanaf zaterdag 9 oktober 2021 in het teken van Halloween, met Halloween Days in de gehele herfstvakantie en Halloween Nights op dertien avonden. Tijdens de Halloween Days zijn er extra Happy Halloween-activiteiten voor de hele familie, waaronder spannende griezelshows en een Magisch Pompoendoolhof. Meer informatie is te vinden via toverland.com/halloween

Spannende griezelshows
De bekende Toverland-karakters Toos Toverhoed en Morrel zijn elke dag te zien in de gloednieuwe Halloween-show ‘Toos & Morrel gaan griezelen’. In de show ontdekken ze hoe spannend en leuk het is om Halloween te vieren en maken ze er een echt griezelfeest van. Ook keren de toverbroertjes Bertus & Jaapie terug met de show ‘De vloek van het museum’, waarin ze op verkenning gaan op de mysterieuze zolder van een museum.

Magische Halloween-belevingen
De heksen en tovenaars van Toverland hebben het hele park prachtig aangekleed met spinnenwebben en metershoge pompoencreaties. Ook zijn er vier spannende Halloween-belevingen. Zo kunnen bezoekers toverdrankjes brouwen met de grie-zellige heksen of een kijkje nemen in een Pumpkin Farm met honderden pompoenen. Daarnaast heeft Toos Toverhoed een Magisch Pompoendoolhof, waarin zij alle hulp kan gebruiken om een verkeerde toverspreuk ongedaan te maken. Tot slot is er een ontdekkingstocht in Dr. Fool’s Mansion, waarbij dappere bezoekers hun angsten kunnen testen.

Trick or Eat dinerbuffet
Bezoekers kunnen hun dag magisch afsluiten met een diner in het speciale ‘Trick or Eat’ buffetrestaurant. Volwassenen nemen plaats voor € 32,50 per persoon en kinderen tot en met 11 jaar betalen € 17,50 per persoon. Het dinerbuffet is elk half uur te reserveren tussen 15:30 en 19:30 uur op de Halloween Nights-dagen.

Praktische informatie
De Halloween Days vinden dit jaar plaats op 9 en 10 oktober, 16 tot en met 31 oktober en 6 en 7 november. Toverland is dan minimaal geopend tot 18:00 uur. Op dertien avonden zijn er tevens Halloween Nights, met angstaanjagende scare zones en huiveringwekkende Haunted Experiences, en is Toverland zelfs geopend tot 23:00 uur (adviesleeftijd 12+). Tickets dienen van tevoren te worden gereserveerd via tickets.toverland.com.


Attractiepark Toverland presenteert ‘grie-zellige’ Halloween Days

19 november 2021

Hartverwarmende Magische Winterweken in Attractiepark Toverland

22 september 2021

Attractiepark Toverland presenteert dertien angstaanjagende Halloween Nights

10 september 2021

Attractiepark Toverland laat medewerkers solliciteren in spookhuis

29 juni 2021

Attractiepark Toverland zoekt ruim 100 scare actors voor Halloween Nights

18 mei 2021

Attractiepark Toverland heropent poorten op twintigste verjaardag

30 april 2021

Attractiepark Toverland werkt aan nieuw bestemmingsplan

7 april 2021

Succesvolle pop-up camping Toverland keert nog langer terug

4 februari 2021

Attractiepark Toverland en PVH Europe B.V. slaan handen ineen

21 januari 2021

Attractiepark Toverland kijkt terug op bewogen 2020

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x