Halloween in Attractiepark Toverland: meer duistere magie dan ooit

8 oktober 2019

Attractiepark Toverland staat vanaf zaterdag 12 oktober in het teken van Halloween, met Halloween Days in de gehele herfstvakantie en Halloween Nights op acht avonden. De Halloween Nights worden dit jaar spectaculairder dan ooit, met maar liefst 100 scare actors, vijf scare zones, twee spookhuizen, een doolhof en een nieuwe walkthrough experience. De avonden worden om 22.45 uur afgesloten met een magische vuurwerkshow. Tijdens de Halloween Days zijn er spannende Happy Halloween-activiteiten voor de hele familie.

Halloween Nights
De Halloween Nights starten om 18.30 uur met een angstaanjagende parade, waarna de scare actors hun intrek nemen in Toverland. Er zijn dit jaar vier nieuwe halloweenbelevingen: in walkthrough experience ‘The Witches Forest’ betreden waaghalzen het bos aan de rand van Toverland. Tijdens een 10 minuten durende tocht over mistige slingerpaadjes dienen zij uit handen te blijven van onheilspellende heksen. Een gekke poppenmaker heeft een nieuw onderkomen gevonden in attractie Villa Fiasko. In spookhuis ‘The Dollhouse’ presenteert hij zijn levensechte poppencollectie. Wie in een donker bos op zoek durft te gaan naar een verdwenen boswachter, mag zich melden bij spookhuis ‘Fear the Woods’. In doolhof ‘Trapped’ is een boerenfamilie ten prooi gevallen aan een rattenplaag. De uitgang van dit verwilderde doolhof is alleen bereikbaar voor diegenen die de ratten te slim af zijn.

De succesvolle scare zones Morgana’s Frozen Souls, Shadows of the Sea, Cirque, DesTroy en Fiesta de los Muertos keren dit jaar terug naar Toverland. De laatstgenoemde scare zone krijgt een nieuwe fonteinenshow, die perfect bij het Mexicaanse dodenfeest past. De Halloween Nights worden afgesloten met de spectaculaire vuurwerkshow ‘Discover Your Own Fear’, waarin de strijd tussen duistere en goede magie centraal staat.

Halloween Days
Speciaal voor de Halloween Days hebben fladderende spoken, griezelige heksen en talloze pompoenen hun intrek genomen in het overdekte themagebied het Land van Toos. Drie keer per dag wordt de halloweenshow ‘Het mysterie in het spookhuis’ opgevoerd, waarin de toverbroertjes Bertus en Jaapie een spannend avontuur beleven. Daarnaast kunnen bezoekers ronddwalen in het Griezel Labyrinth, toverdrank brouwen met de heksen en hun angsten laten meten bij de gekke professor dr. Fool.

Praktische informatie
De Halloween Nights vinden plaats op 12, 15, 16, 17, 18, 19, 25 en 26 oktober. De spookhuizen Fear the Woods en The Dollhouse zijn geopend vanaf 17.00 uur, de overige activiteiten starten om 18.30 uur. Toverland is tijdens de Halloween Nights geopend tot 23.00 uur. Voor angsthazen is er de Halloween Toverstaf: het licht van deze staf houdt de griezels op afstand. Ook de attracties zijn de gehele avond geopend. De Halloween Days zijn dagelijks van 12 tot en met 27 oktober. De Halloween Days en de Halloween Nights zijn te bezoeken met een regulier entreebewijs, alle halloweenactiviteiten zijn vrij toegankelijk. Meer informatie is te vinden via toverland.com/halloween.

In de herfstvakantie is Toverland bovendien elke dag goed bereikbaar per openbaar vervoer door de inzet van een speciale pendelbus vanaf treinstation Horst-Sevenum. De dienstregeling is te vinden op de website van Toverland en via de diverse reisplanners.


Halloween in Attractiepark Toverland: meer duistere magie dan ooit

16 december 2019

Unieke Christmas Coaster tijdens de Magische Winterweken in Toverland

9 december 2019

Toverland geeft voorproefje op 2020: extra lang geopend en meer evenementen

8 november 2019

Algemeen Directeur Toverland kiest voor nieuwe functie

29 oktober 2019

Attractiepark Toverland volledig geopend tijdens onderwijsstaking

28 oktober 2019

Attractiepark Toverland beleeft meest succesvolle Halloween ooit

10 oktober 2019

Operationeel Directeur neemt afscheid van Attractiepark Toverland

6 september 2019

Nieuwe walkthrough experience tijdens Halloween Nights in Toverland

LET OP! Dit is een nieuwsbericht van 2019! De vermelde datums en uren kloppen niet, alsook de informatie over andere spookhuizen m.u.z. van The Witches Forest.

23 juli 2019

Attractiepark Toverland introduceert het ‘Doorweekte Uurtje’ in de wildwaterbaan

9 juli 2019

Attractiepark Toverland presenteert magische Midzomeravonden

2 juli 2019

Toverland presenteert spectaculaire zomershow: dodemansduik vanaf 25 meter

1 juli 2019

'sprakeloos': Attractiepark Toverland maakt winnaar abonnementen voor 18 jaar bekend

28 juni 2019

Toverland zet pendelbus in: deze zomer goed bereikbaar per openbaar vervoer

20 juni 2019

Attractiepark Toverland geeft abonnementen voor 18 jaar weg: stemronde van start

24 mei 2019

Attractiepark Toverland is jarig en trakteert: een abonnement voor 18 jaar

9 mei 2019

Nieuw YouTubers-evenement in Attractiepark Toverland

16 april 2019

Attractiepark Toverland zoekt ruim 100 scare actors voor Halloween Nights

3 april 2019

Attractiepark Toverland in de prijzen bij Diamond ThemePark Awards

30 maart 2019

Dit staat bezoekers van Attractiepark Toverland dit zomerseizoen te wachten

7 maart 2019

Onderwijsstaking: speciale Toverschool in Toverland

14 februari 2019

Speeddaten in 40 meter hoge achtbaan in Attractiepark Toverland

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x