Dit staat bezoekers van Attractiepark Toverland dit zomerseizoen te wachten

30 maart 2019

Toverland heeft de afgelopen winterperiode benut om een gethematiseerde darkridescène toe te voegen aan de nieuwe wing coaster Fēnix. In deze scène ontsnappen de inzittenden van de achtbaan ternauwernood aan een draak. Hiermee wordt een ritje in Fēnix nog spectaculairder. Ook staan er dit zomerseizoen diverse speciale evenementen op de planning en kunnen bezoekers in de zomervakantie genieten van een avontuurlijke duikshow. Het zomerseizoen start op zaterdag 30 maart, early bird tickets zijn tot en met vrijdag verkrijgbaar via de website van Toverland. 

Nieuw: darkridescène Fēnix
“We hebben de afgelopen winter nog meer beleving toegevoegd aan het nieuwe themagebied Avalon”, vertelt hoofdontwerper Peter van Holsteijn. In Avalon zorgt de beroemde tovenaar Merlijn er samen met zijn bondgenoot Fēnix voor dat de goede magie overheerst. De kwaadaardige ijsheks Morgana ligt echter op de loer. “Wie een ritje maakt in de spectaculaire achtbaan Fēnix komt in de mysterieuze darkridescène in aanraking met Morgana en haar ijskoude volgelingen. Morgana is omgetoverd in een boosaardige ijsdraak en Fēnix dient haar te trotseren alvorens een vlucht door Avalon te kunnen maken.” Met ingang van dit zomerseizoen is bovendien de minimumlengte van Fēnix met 8 cm verlaagd. Voortaan mogen bezoekers vanaf 132 cm een ritje in de indrukwekkende achtbaan maken.

Update 31 maart 2019 - De eerste bewegende beelden van de darkridescène in Fēnix. 

Toverland staat erom gekend om nog aanpassingen door te voeren om het effect en beleving bij de gasten zo goed mogelijk over te laten komen. De kans is dus groot dat ook de darkridescène nog verder gefinetuned wordt in de loop van de volgende weken. 

Speciale shows & evenementen
Deze zomer vinden er diverse speciale evenementen plaats. Zo staat op zaterdag 19 mei het feestelijke evenement YOUTUBERSxTOVERLAND op de planning, waarbij niemand minder dan Dylan Haegens, Milan Knol en Dionne Slagter van de partij zijn. In de zomervakantie kunnen bezoekers van 6 juli t/m 25 augustus genieten van een spectaculaire nieuwe duikshow in het entreegebied Port Laguna. Ook zijn er 10 magische Midzomeravonden met volop extra entertainment, waarbij Toverland tot maar liefst 23.00 uur geopend is. De herfstvakantie staat in het teken van Halloween, met de vrolijke Halloween Days en een 7-tal spannende Halloween Nights tot 23.00 uur. De shows & evenementen worden dit jaar grootser dan ooit.

Open dag: Toverland zoekt 200 medewerkers
Voor personen die op zoek zijn naar een bijbaan organiseert Toverland op zaterdag 6 april een open dag. Geïnteresseerden zijn welkom tussen 13.00 – 15.00 uur en nemen allereerst deel aan een rondleiding door het park en een presentatie over de verschillende bijbanen. Daarna volgt een sollicitatiegesprek, waarbij de sollicitant direct hoort of deze is aangenomen. Na afloop mogen de Toverlanders in spé genieten van de attracties. Toverland zoekt voor dit zomerseizoen nog zo’n 200 medewerkers vanaf 17 jaar. Meer informatie is te vinden via toverland.com/opendag.

Early bird tickets
Wie Toverland dit zomerseizoen voordelig wil bezoeken, kan tot en met 29 maart early bird tickets aanschaffen via toverland.com/earlybird. De code WEMOGENWEER geeft recht op € 6,- korting op de reguliere entreeprijs (vanaf 120 cm) en € 4,- korting op het kindertarief (90 – 120 cm). Toverland is klaar voor de start van het zomerseizoen op zaterdag 30 maart en nodigt vroege vogels met deze actie uit om alle vernieuwingen in het attractiepark snel te komen ontdekken.

Dit staat bezoekers van Attractiepark Toverland dit zomerseizoen te wachten

16 december 2019

Unieke Christmas Coaster tijdens de Magische Winterweken in Toverland

9 december 2019

Toverland geeft voorproefje op 2020: extra lang geopend en meer evenementen

8 november 2019

Algemeen Directeur Toverland kiest voor nieuwe functie

29 oktober 2019

Attractiepark Toverland volledig geopend tijdens onderwijsstaking

28 oktober 2019

Attractiepark Toverland beleeft meest succesvolle Halloween ooit

10 oktober 2019

Operationeel Directeur neemt afscheid van Attractiepark Toverland

8 oktober 2019

Halloween in Attractiepark Toverland: meer duistere magie dan ooit

6 september 2019

Nieuwe walkthrough experience tijdens Halloween Nights in Toverland

LET OP! Dit is een nieuwsbericht van 2019! De vermelde datums en uren kloppen niet, alsook de informatie over andere spookhuizen m.u.z. van The Witches Forest.

23 juli 2019

Attractiepark Toverland introduceert het ‘Doorweekte Uurtje’ in de wildwaterbaan

9 juli 2019

Attractiepark Toverland presenteert magische Midzomeravonden

2 juli 2019

Toverland presenteert spectaculaire zomershow: dodemansduik vanaf 25 meter

1 juli 2019

'sprakeloos': Attractiepark Toverland maakt winnaar abonnementen voor 18 jaar bekend

28 juni 2019

Toverland zet pendelbus in: deze zomer goed bereikbaar per openbaar vervoer

20 juni 2019

Attractiepark Toverland geeft abonnementen voor 18 jaar weg: stemronde van start

24 mei 2019

Attractiepark Toverland is jarig en trakteert: een abonnement voor 18 jaar

9 mei 2019

Nieuw YouTubers-evenement in Attractiepark Toverland

16 april 2019

Attractiepark Toverland zoekt ruim 100 scare actors voor Halloween Nights

3 april 2019

Attractiepark Toverland in de prijzen bij Diamond ThemePark Awards

7 maart 2019

Onderwijsstaking: speciale Toverschool in Toverland

14 februari 2019

Speeddaten in 40 meter hoge achtbaan in Attractiepark Toverland

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x