Over ons

Het begin

Op 1 juli 2012 zag ToverlandFansite voor het eerst het levenslicht. Met de oprichting waren we ons bewust van het feit dat er enkele fansites bestonden die ook berichtgevingen rond Attractiepark Toverland deden, maar daar gebeurde niet veel, althans niet zoals wij het graag zouden zien. Achter de schermen (letterlijk) werd toen al hard gewerkt aan de site, die zelf op 24 mei 2013 online ging.

De ToverlandFansite is precies dat, een fansite, geen club of uitgebreid discussie forum. Maar een fansite die fans en bezoekers van Toverland van nieuws, extra informatie en kijkjes achter de schermen wil voorzien. Daarnaast zijn er extra’s zoals bijvoorbeeld verslagen en spelletjes voor de liefhebber.

ToverlandFanday

Sinds de start in 2012 was de opzet om een grote fanevent te organiseren. In 2014 werd dit werkelijkheid dankzij een samenwerking met onze Nederlandse collega's van Themepark.nl. Een jaar later namen we deze taak over en organiseerde we voor het eerst een fanevent onder de naam ToverlandFanday. We kregen hierbij de nodige ondersteuning van ECC BeNeLux. Vanaf 2016 organiseren we jaarlijks onder de naam van de ToverlandFansite een grote fanday, dit zonder ondersteuningen vanuit clubs. 

Gastsprekers
Door de jaren heen zijn gastsprekers een belangrijke waarde geworden tijdens de ToverlandFanday. Wat in 2016 van start ging als een experiment met de heren van IMAscore is uitgedraaid op een groot succes. Elk jaar trachten we gastsprekers uit te nodigen die in de toekomst of verleden een link hebben met Toverland. Zo mochten we Rick van Riel verwelkomen en in 2019 was MackRides van de partij.

2017 - De nieuwe ToverlandFansite!

Met de komst van een nieuwe presentator en een nieuwe cameraman werden in het voorjaar van 2017 de eerste stappen gezet richting een grote rebranding van ToverlandFansite.nl.
Op 5 november 2017, tijdens de ToverlandFanday werd de verdere toekomst van ToverlandFansite bekend gemaakt aan de hand van een filmpje (zie onderaan deze pagina). Op dat moment werd er hard gewerkt aan een nieuw logo, website en content. 

Het nieuwe logo werd op 22 januari 2018 gelanceerd en de nieuwe website werd voor het eerst in gebruik genomen op vrijdag 13 april 2018. 

De toekomst heeft veel in petto voor ToverlandFansite, hopelijk kunnen we deze ideeën op termijn ook realiseren. 

Sociale media 

Naast een website beschikt ToverlandFansite ook over een eigen Facebook-pagina en een Twitter-account. Leuke filmpjes van evenementen vind je op ons YouTube-kanaal. De mooiste foto’s uit Attractiepark Toverland vind je op ons Instagram-account.

Het Team

ToverlandFansite bestaat uit een team van gedreven fans die naast een huidige job en andere hobby's het leuk vinden om een steentje bij te dragen aan een fansite speciaal over Toverland. Wij trachten alles zoveel mogelijk up-to-date te houden. Hieronder kan je kennis maken met het team:

  • Sven (oprichter, beheerder website & sociale media en eindverantwoordelijke) Je kan Sven bereiken via info@toverlandfansite.nl. 
  • Nick (vormgeving & back-up sociale media)
  • Niek (director of photography)
  • Bram (presentator YouTube) 

Bedankt!

Deze site zou maar half zo goed zijn zonder de medewerking van vrienden en andere fans van Toverland, daarom willen we hen bij deze ook even bedanken.
- Nick K.
- Niek V.
- Glenn P.
- Sergio A.

Vragen?

Heb je vragen over Toverland of met betrekking tot onze website? Aarzel niet en neem contact met ons op via het e-mailadres: info@toverlandfansite.nl of via het contactformulier op onze website.

Copyright

Alle teksten, foto’s, video’s… op deze site (tenzij anders vermeld), zijn geschreven of gemaakt door de ToverlandFansite. De foto’s mogen gepubliceerd worden op andere websites en fora’s op voorwaarde dat er een duidelijke vermelding/link naar onze website wordt gemaakt. Voor teksten, nieuwsberichten, verslag, attractie-info…) kunnen we dit niet toestaan. In enkele gevallen maken we een uitzondering, we vragen om hiervoor een toestemming aan te aanvragen via info@toverlandfansite.nl of het contactenformulier


keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x