31 maart 2021

Toverland opent een nieuw horecapunt in Wunderwald

Dit jaar opent Attractiepark Toverland een nieuw horecapunt genaamd: het Süßhaus. Zoals de naam al doet vermoeden staat het nieuwe horecapunt in teken van allerlei zoetigheden. 

Vanaf de heropening van Attractiepark Toverland dit seizoen kan je in Wunderwald terecht bij het Süßhaus voor allerlei zoetigheden. Deze nieuwe horeca locatie wordt opgetrokken wanneer je vanuit binnen naar de Magische Vallei loopt, richting fonteinenshow Katara.  De locatie voor deze nieuwe take-away is zeker niet nieuw, voorgaande jaren stond op dezelfde plaats een uitgiftepunt waar Toverland popcorn en suikerspinnen verkochten.

Met de restyling van Wunderwald en de komst van de familie Müller matchte dit horecapunt steeds minder met de sfeer en theming van Wunderwald.

Speciaal voor dit project werken verschillende afdelingen binnen Toverland samen.  Zo maakt de afdeling Horeca - waar ook de vraag vandaan komt - eerst een praktische schets. Welke apparatuur moet er allemaal komen en welke werkruimte is er nodig? Vervolgens gaat de afdeling Ontwerp ermee aan de slag, want het moet natuurlijk niet alleen functioneel zijn, maar vooral ook een magische uitstraling hebben. Zo zal er bijvoorbeeld van alles gaan bewegen, gaan buizen borrelen en is er een bijzonder ‘doorkijkluik’. We verklappen nog niet wat er te zien is, maar neem er vooral eens een kijkje! Ook de messing popcornketel is bijzonder, dit is namelijk een onderdeel van een oude speeltuinglijbaan uit het park.

Op dit moment werkt de technische dienst van Toverland hard aan de realisatie van het Süßhaus. Ook de afdelingen horeca en groenvoorziening worden ingeschakeld. In totaal zouden de werkzaamheden zo’n 4 weken duren.

Zoetigheden:
In het Süßhaus staan zoetigheden centraal, zo kan je binnenkort er verschillende Ben & Jerry ijscups verkrijgen, verschillende soorten popcorn en verfrissende Slush Puppies.


keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x