14 maart 2021

Toverland maakt datums Halloween Nights 2021 bekend

Dit jaar organiseert attractiepark Toverland 12 Halloween Nights in de maand oktober, de horroravonden vinden plaats tussen 9 en 31 oktober 2021.

Traditiegetrouw staan pompoenen, stro en enge figuren die je de stuipen op het lijf jagen centraal in de maand oktober en in 2021 is dat niet anders. Ook dit jaar keren de Halloween Nights terug voor een nieuwe editie, het Limburgs attractiepark organiseert dit jaar maar liefst 12 horroravonden. Tijdens de Halloween Nights is Toverland geopend van 10u00 tot 23U00.

De Halloween Nights vinden plaats op 9, 16, 21, 22, 23, 24, 26, 27, 28, 29, 30 & 31 oktober 2021. Op andere dagen tussen 9 en 31 oktober zijn er familievriendelijke Halloween activiteiten gepland.

Nieuwe Haunted house-experience : Maison de la Magie
Wat het exacte programma zal inhouden tijdens de Halloween Nights wordt later bekend gemaakt. Maar Toverland maakte vorig jaar wel bekend dat hun nieuwste Halloween experience terugkeert. Het verhaal speelt zich af in een statige landhuis van Oscar Pendula. Deze wereldberoemde illusionist verdween in de jaren ’30 van het toneel, toen één van zijn illusies gruwelijk mis ging. In Maison de la Magie betreden waaghalzen het verlaten landhuis van Oscar Pendula en gaan zij op een angstaanjagende ontdekkingstocht naar zijn duistere geheimen.

Coronavirus
De Halloween Nights werden vorig jaar vroegtijdig stopgezet, op 21 oktober 2020 werden alle Halloween activiteiten geschrapt. Ruim 2 weken later op 5 november 2020 moesten pret – en dierenparken in Nederland sluiten in verband met de maatregel ter bestrijding van het coronavirus. Ruim 4 maanden later is deze situatie ongewijzigd en is Toverland nog steeds gesloten.

We denken positief en gaan ervan uit dat we dit jaar wel kunnen genieten van Halloween in Toverland. Bij ons staan de datums alvast in de agenda, bij jullie ook?

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x