19 mei 2021

Start zomerseizoen 2021: nieuwigheden en aanpassingen

Na winterpauze en een sluiting van 5 maanden door Corona is Toverland op 19 mei 2021 opnieuw geopend voor alle bezoekers. Normaal gesproken start het zomerseizoen eind maart, maar tijdens de voorjaarsvakantie en elk weekend van maart is het park inclusief met alle buitenattracties geopend. Dit kon echter niet doorgaan omwille van een verplichte sluiting om de strijd aan te gaan tegen het coronavirus. 

De voorbije maanden heeft Toverland natuurlijk niet stilgezeten. Zo zijn er attractieborden geverfd, onderhouden van tuinen en attracties uitgevoerd... Op deze pagina houden we een korte samenvatting bij. Doorheen het voorjaarsseizoen van Toverland wordt deze lijst nog bijgewerkt. 

Port Laguna 

In Port Laguna werd de houten ingangspoort die het gebied afsluit van de parking vervangen door een nieuwe ijzeren poort. Het valt duidelijk minder op en het is doorgetrokken in thema met de andere poorten in de omgeving. 

Magische Vallei - attractieborden 

De attractieborden in de Magische Vallei zijn allemaal doorgetrokken in één en dezelfde stijl. Alle borden zijn vervangen en de veiligheidsinstructies worden ook aangepast en extra verduidelijkt waar nodig. 

Magische Vallei - showtijdenbord Katara

Het bord bij fonteinenshow Katara waar de shows worden op aangekondigd heeft een opfrisbeurt gekregen. 

Magische Vallei - bestelzuilen 

Na een volledig nieuwe menukaart installeert Toverland bestelzuilen bij Katara Plaza. Eten bestellen gaat vanaf nu extra makkelijk. 

Avalon - Merlin's Quest 

In Avalon zijn er extra decoraties toegevoegd in het station van Merlin's Quest. Het zou ons niet verbazen mochten dit concepttekeningen zijn van huisontwerper Peter van Holsteijn. Het is in ieder geval een zeer mooie toevoeging. 

Land van Toos - Toverhoed

In het land van Toos werd speeltoestel Toverhoed voorzien van een nieuw uiterlijk.


Deze pagina wordt de komende weken/maanden nog verder aangevuld! Over 20 jaar Toverland volgt nog een artikel.

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x