5 januari 2022

Expedition Zork: Bouwupdate 5 januari 2022

Attractiepark Toverland is gestart met de werkzaamheden bij Expedition Zork. De wildwaterbaan uit 2004 krijgt de komende maanden een volledig nieuw thema en verhaal. Door de strengere coronamaatregelen kunnen de werkzaamheden sneller starten, normaal gesproken blijft de attractie geopend tijdens de kerstvakantie. Via deze pagina delen we regelmatig nieuwe updates.

Doordat Toverland moet sluiten door de landelijke lockdown kunnen de werkzaamheden bij Expedition Zork sneller starten. Deze week zijn de eerste voorbereidende werkzaamheden van start gegaan. Dit kunnen we afleiden uit recente foto's die het park met ons deelt. De volledige vijverbak is leeggepompt en de boomstambootjes staan in Wunderwald op het droge gestockeerd. Ook op andere plaatsen zijn er werkzaamheden gespot, de dansende fonteinen worden ook afgebroken. 

Bedoeling is dat de grote werkzaamheden rond start zomer 2022 afgerond zijn. Indien Toverland opnieuw bezoekers mag verwelkomen zal men Dwervelwind openen ter compensatie. 


keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x