Halloween 2021 in Attractiepark Toverland

2 oktober 2021

Over exact een week starten de Halloween Nights in Toverland. Op maar liefst 13 dagen in oktober en november is het park geopend tot 23u00. Dat Toverland dit jaar flink investeert in Halloween valt nu al op. Overal in het park kan men thematisatie terugvinden rond Halloween en om elke hoek liggen er pompoenen. 

Recente foto's bevestigen dat er nog heel wat moet gebeuren tegen aankomende zaterdag. Toch heerst er al een flink Halloweensfeertje wanneer men het park bezoekt. Een leuk weetje? Een team van Toverland start na parksluiting met de opbouwwerkzaamheden rond Halloween en dat tot 4u00 in de nacht, of bijna ochtend. 

Foto's: bjwm.janssen2001

Een week voor de start van de Halloween Nights ligt Toverland er al best griezelig bij. De volgende foto's kunnen dat alleen maar bevestigen.

Pumkin Farm

Een reusachtige uil en toverhoed volledig opgebouwd met pompoenen. 

Halloweenshop & Trick or Eat

Nieuw dit jaar is het Trick or Eat restaurant in het Land van Toos. Een externe firma zorgt voor heel wat lekkers in een gezellige Halloweensetting. De Halloweenshop keert zoals voorgaande jaren terug naar de oude souvenirwinkel die ook tijdens de winteropening als shop gebruikt wordt. 

Dr Fool's Mansion & heksen 

De oude ingang herbergt net zoals vorig jaar Dr Fool's Mansion. Op het centraal pleintje in het Land van Toos kan je enkele heksen terugvinden om samen gekke brouwsels te maken. 

Fear the Woods

Vorig jaar verhuisde Fear the Woods naar een locatie tussen Port Laguna en Avalon. Dit jaar kan je deze haunted house vinden in Mystique, achteraan in WunderWald. 

Morgana's Frozen Knights 

In Avalon heerst Morgana met ijzige hand. Ook hier merken we dat de thematisatie flink opgewaardeerd is. Centraal gelegen aan de ingang van themawereld Avalon verschijnt er een reusachtige Fenix bestaande uit pompoenen. 

Cirque 

De populairste scare zone tijdens Halloween is ongetwijfeld Cirque. Vorig jaar werd flink geïnvesteerd in de zone waar de griezelige clowns centraal staan. Dit jaar blijft de scare zone op dezelfde locatie staan als vorig jaar, rondom het kletterparcours. Ook de Cake-Walk staat opgebouwd. 

Port Laguna - Startpunt Maison de la Magie & shows 

Tijdens Halloween 2020 introduceerde Toverland voor het eerst een haunted house waarbij aparte entreetickets gekocht moesten worden. De locatie van deze Halloween-experiences bevind zich buiten Toverland en bezoekers worden met treintjes naar de locatie getransporteerd. Achter het podium van Toos & Morrel vertrekken de treintjes. Er wordt hiervoor een toegangspoort gebouwd.
Ook voor de show van Toos & Morrel en Bertus en Jaapie moet je in Port Laguna zijn. Het podium van Bertus en Jaapie staat ook klaar, Verdere decoratie voor de show wordt later deze week toegevoegd.

Fiesta de los Muertos

In themawereld Magische Vallei worden de doden herdacht tijdens een kleurrijk feest. 

DesTroy

Shadows of the Sea

De Halloween Nights vinden plaats op 13 dagen in oktober en november 9, 16, 21, 22, 23, 24, 26, 27, 28, 29, 30 & 31 oktober en 6 november 2021. Op deze dagen is Toverland geopend tot 23u00.

Voor de allerkleinste zijn er de Halloween Days die plaatsvinden tussen 9 oktober en 6 november 2021.


Halloween 2021 in Attractiepark Toverland

8 oktober 2020

Nieuw: Maison de la Magie start met een treinrit buiten de parkgrenzen

5 oktober 2020

Ontdek de eerste beelden van Maison de la Magie

24 september 2020

Scare zone rond Morgana wordt dit jaar vernieuwd en krijgt een nieuwe naam

Avalon krijgt vernieuwde scare zone Morgana’s Frozen Knights.

17 september 2020

Scare zone Cirque wordt dubbel zo groot met nog meer scares

8 september 2020

Nieuwe Haunted House-experience tijdens Halloween Nights in Toverland

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x