Halloween Days

Geen fan van angstaanjagende wezens? Dan zijn de Halloween Days in Toverland iets voor jou! 

Tijdens dit familievriendelijk Halloween evenement kan je in Toverland terecht om samen met het hele gezin te griezelen met een lach. Ook voorziet het park extra entertainment in Port Laguna. De Halloween Days vinden plaats op: 30 okt. t/m 1 nov. / 6 nov. t/m 8 nov. 2020 telkens van 10:00 - 18:00 uur. 

Cakewalk*

Cakewalk*

Normaal vind je deze bontgekleurde attractie altijd op de kermis, maar nu in Toverland. Hier staan je doldwaze hindernissen te wachten. Bewegende trappen, trillende vloeren en lopende banden. Probeer het ook eens in de Tovertuin, het buitengebied van het Land van Toos.
*Openingstijden van de cakewalk kunnen variƫren.

SHOWTIME: Bertus & Jaapie: De vloek van het museum

SHOWTIME: Bertus & Jaapie: De vloek van het museum

Voor het derde jaar op rij keren Bertus & Jaapie terug naar Toverland. Dit jaar voorziet het knotsgekke duo een spannend avontuur in Port Laguna. Een mysterieuze zolder van een museum staat centraal in hun nieuwe show.
Bertus & Jaapie: De vloek van het museum wordt 3 keer per dag opgevoerd om: 12:00 uur - 14:00 uur - 16:00 uur.

Griezel labyrinth

Griezel labyrinth

Wanneer de zon nog hoog staat kan je in het labyrinth terecht voor een absolute Halloween-beleving. Er zijn kostbare spullen gestolen, maar wie is de dief? In Toverland kunnen ze alle hulp gebruiken. Het griezel labyrinth is geopend van 12:00 tot 18:00 uur.

Halloween-beleving: Dr Fool's Mansion

Halloween-beleving: Dr Fool's Mansion

Vorig jaar werd Dr Fool voor het eerst gespot in Toverland. Dit jaar keert hij terug en bouwt zelfs zijn eigen Mansion in het Land van Toos (de oude ingang van het park). Heb jij angsten? Via een ontdekkingstocht kom je erachter of je echt stalen zenuwen hebt.
- Adviesleeftijd: < 12 jaar

Betoverende heksen

Betoverende heksen

In het Land van Toos kan je terecht voor een gezellig onderonsje met enkele heksen. Tijdens deze Halloween-act brouw je samen een brouwsel op het fonteinenplein.

Port Laguna & Land van Toos

Port Laguna & Land van Toos

Halloween-zones Port Laguna en Land van Toos worden de familie vriendelijke Halloween-zones van Toverland. Heksen en tovenaars hebben deze werelden omgetoverd tot een magisch tafereel met honderden pompoenen, grote spinnen en kleverige spinnenwebben.

Halloween-shop

Halloween-shop

Naar jaarlijkse gewoonte wordt de Bazaar in het Land van Toos aan de oude ingang van het park omgebouwd tot een grote Halloween-shop. Hier kan je terecht voor enkele griezelige souvenirs.

Halloween Days
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x