Toverland zoekt fotomodellen

26 maart 2019

Toverland zoekt fotomodellen

Heb jij een mooie glimlach en een voorliefde voor achtbanen, maar voornamelijk attractiepark Toverland? Dan ben jij misschien wel de persoon die het Limburgse attractiepark zoekt! Toverland is namelijk op zoek naar fotomodellen voor attracties in het verspreid over het gehele park. Het bijzondere aan deze vacature is dat iedereen zich mag aanmelden, ongeacht ervaring of leeftijd.

In 2018 is Attractiepark Toverland zo'n zeven hectare gegroeid, dankzij de komst van Port Laguna en Avalon. Nieuwe attracties vragen natuurlijk ook om nieuw beeldmaterialen, maar ook bestaande klassiekers als Troy, Dwervelwind en BoosterBike worden niet vergeten! De fotomodellen mogen dan ook meerdere keren plaats nemen om zowel zichzelf als de attracties van hun beste kant te laten zien.

Toverland vraagt onder andere de volgende eigenschappen:

  • Als je het 'klikken' van een camera hoort, voel je je intens gelukkig
  • Je bent een flitsende verschijning
  • Je vindt het niet erg om meerdere keren in te stappen in attracties (zo)als Fēnix, Troy én Djengu River?
  • Als jij op een foto staat, kijkt iedereen meteen naar jou

Uiteraard beloond ook Toverland haar flitsende persoonlijkheden, met een volledig verzorgde dag in het attractiepark, inclusief lunch met volop ritjes in attracties en twee extra Toverland-tickets p.p. per aangemelde dag voor Toverland. Maar de grootste beloning is natuurlijk jezelf terugzien in promotie-uitingen voor het park!

Meer informatie en de aanmeldingsprocedure kan je raadplegen op de website van Toverland. Succes! 


Auteur: Jelle de Bock

Toverland zoekt fotomodellen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x