Toverland gaat door met Halloween 2020

14 oktober 2020

Toverland gaat door met Halloween 2020

Na de strengere maatregelen die de Nederlandse Overheid aankondigde was het even onzeker of Toverland kon doorgaan met Halloween. Na grondige gesprekken met verschillende partijen laat het park vandaag weten dat zowel de Halloween Nights als de Halloween Days kunnen doorgaan zoals gepland, maar met extra maatregelen. 

Vandaag komt Attractiepark Toverland met het bericht naar buiten dat de Halloween Nights door kunnen gaan zoals gepland, maar met extra maatregelen. Zo kan het park voldoen aan de extra maatregelen die door de Nederlandse Overheid zijn getroffen. Toverland liet eerder weten dat het park graag wilde doorgaan met de Halloween Nights ondanks de stijgende lijn in het aantal coronabesmettingen. Dit is de volledige verklaring van het park: 

Goed nieuws! De Halloween Days en Halloween Nights in Toverland kunnen doorgaan. Om dit te kunnen verwezenlijken voor onze gasten én onze medewerkers, nemen we wel enkele aanvullende maatregelen.

- Tijdens de Halloween  Nights zal er de hele dag géén alcoholverkoop plaatsvinden in Toverland. Ook het gebruik van alcohol binnen het park is op deze dagen niet toegestaan. Hier zal ook op gehandhaafd worden.

- Alle souvenirshops sluiten tijdens de Halloween Nights om 20:00 uuur. We volgen hiermee de maatregelen m.b.t. de detailhandel.

- Er zal extra toegezien worden op de groepsgrootte. We sturen bij het aanschaffen van tickets al op het bezoek met je eigen huishouden. Komen gasten toch met andere personen buiten het huishouden, dan dient de groepsgrootte beperkt te worden tot maximaal 4 personen.

- We volgen de aanbevelingen voor het dragen van een mondkapje in alle binnenruimtes.

- Restaurant The Flaming Feather zal met ingang van morgen - 15 oktober - gesloten worden voor gasten. Hiermee volgen we het beleid m.b.t. de landelijke horecasluiting. Gasten kunnen voor eten en drinken terecht bij één van de andere take-away locaties, waar afhaal mogelijk zal blijven.

UPDATE 15 oktober 2020

Toverland komt vandaag met een update rond de Halloween Nights. Zo zal Maison de la Magie gesloten blijven. 

Update Maison de la Magie

Eerder maakten wij bekend dat Toverland naar aanleiding van de persconferentie van 13 oktober geopend kan blijven. Ook kunnen onze Halloween-activiteiten (de Halloween Days en Halloween Nights) doorgaan.

Wel hebben wij vandaag helaas moeten besluiten om de deuren van onze nieuwe Haunted House-experience Maison de la Magie tijdens de resterende Halloween Nights van dit jaar gesloten te houden.

Maison de la Magie bevindt zich namelijk op een locatie buiten de parkgrenzen van Toverland en heeft dan ook een andere vergunning dan Toverland zelf. 

Alhoewel bij Maison de la Magie ook het ‘Veilig Samen Uit’-protocol geldt en deze beleving dus net zo veilig is als de andere Halloween-activiteiten, is het op basis van de vergunning niet toegestaan om geopend te blijven.

Wij vinden het erg jammer dat wij ons nieuwe haunted house dit jaar niet meer aan onze bezoekers kunnen laten zien, maar nodigen iedereen graag uit om Maison de la Magie tijdens de Halloween Nights in 2021 te komen ontdekken.

Voor bezoekers die voor de aankomende Halloween Nights reeds een ticket voor Maison de la Magie hebben gekocht geldt dat zij het geld terugkrijgen. Over enkele weken maken wij hierover meer informatie bekend.

De eerst volgende Halloween avond in Toverland volgt aanstaande vrijdag. In totaal volgen er nog 12 griezelavonden op 16 t/m 18 okt. / 20 t/m 24 okt. / 30 én 31 okt. / 6 én 7 nov. 2020.  

Toverland gaat door met Halloween 2020
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x