Toverland gaat door met de Halloween Nights 2020

11 oktober 2020

Toverland gaat door met de Halloween Nights 2020

Vandaag maakte Walibi Holland bekend dat ze hun halloweenevenement per direct stopzetten. Naar aanleiding van deze beslissing komt Attractiepark Toverland nu ook met een reactie naar buiten. Het Limburgs attractiepark heeft vooralsnog geen intentie om de Halloween Nights te annuleren ondanks de stijgende lijn in het aantal nieuwe coronabesmettingen. 

Als het aan Toverland ligt gaan de Halloween Nights gewoon door zoals gepland, dit laat het park weten in een officiële reactie naar aanleiding van het nieuws dat Walibi Holland haar Halloween evenement annuleert voor dit jaar. Dit is de volledige verklaring van het park:

Het nieuws van Walibi heeft ervoor gezorgd dat we nogmaals heel kritisch naar onze organisatie én de coronamaatregelen hebben gekeken.

Om aan de coronamaatregelen te kunnen voldoen zijn onze Halloween Nights dit jaar extra groots opgezet. Zo hebben we geïnvesteerd in een nieuw spookhuis, waardoor we in totaal 5 scare zones en 4 Halloween-experiences aan onze gasten aanbieden. Daarnaast zijn alle attracties geopend en is er een foodstreet aan het horeca-aanbod toegevoegd, waardoor de bezoekers zich goed over het hele park verspreiden. Naast de overdekte themagebieden, horecalocaties en wachtrijen zijn er bovendien diverse extra tenten geplaatst, waar bezoekers tijdens regen kunnen schuilen. Ook zetten wij een bovenmatige capaciteit aan sfeerbeheerders in om tijdens de Halloween Nights toezicht te houden op de coronamaatregelen en waar nodig te handhaven.

Uit onze ervaringen van de eerste 2 avonden hebben wij kunnen concluderen dat wij spannende, mooie en bovenal coronabewuste Halloween Nights neer hebben gezet, waarvan onze bezoekers op een veilige en verantwoorde manier kunnen genieten en dit ook al 2 dagen hebben gedaan. De sfeer in Toverland was heel goed en hier zijn we erg trots op.

Daarom hebben wij alle intenties om onze Halloween Nights de komende periode voort te zetten.

Persconferentie
Of de Halloween Nights effectief mogen doorgaan blijft nog maar de vraag. Alles zal van aanstaande dinsdag afhangen dan volgt er een persconferentie vanuit de Nederlandse Overheid. Mogelijks volgen er strengere tot zelfs definitieve maatregelen die invloed kunnen hebben op de Halloween Nights. #Fingerscrossed

De eerst volgende Halloween avond in Toverland volgt aanstaande vrijdag. In totaal volgen er nog 12 griezelavonden op 16 t/m 18 okt. / 20 t/m 24 okt. / 30 én 31 okt. / 6 én 7 nov. 2020. 


Toverland gaat door met de Halloween Nights 2020
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x