Ook in september meer entertainment en langere openingstijden

23 augustus 2020

Ook in september meer entertainment en langere openingstijden

De voorbije weken konden bezoekers extra lang genieten van shows, entertainment. Tussen 11 juli en 23 augustus was Toverland elke dag geopend tot 21.00 uur. Langere openingstijden, shows en entertainment staat ook dit najaar op de planning. 

Deze nazomer programmeert Attractiepark Toverland een deel van hun entertainmentprogramma door in de maand september. Bezoekers kunnen dus langer genieten van de nieuwste familieshow ‘Toos en Morrel gaan op vakantie’ en  de spectaculaire duikshow ‘The Battle of Port Laguna’.

Foto: Toverland PicturesDuikshow
The Battle of Port Laguna is nog te bewonderen tot 27 september 2020. Doordeweeks zal de strijd om de parel twee keer te bewonderen zijn en in de weekenden vier keer. Ook de avonturen van Toos en Morrel is deze nazomer nog steeds te bewonderen in Port Laguna.

Entertainment 
In september zet Toverland ook in op extra entertainment. Bezoekers kunnen zo tijdens de weekenden genieten van Bubble Magic. Je kan ze bewonderen in de Magische Vallei in de buurt van waterspeeltuin Waku Waku. Toverland communiceert van deze act, net zoals bij fonteinenshow Katara, geen tijden. Dit om groepsvorming zoveel mogelijk te voorkomen.  

Langere openingstijden
Vanaf 24 augustus t/m 27 september worden ook de openingstijden verruimt. Toverland was zoals gepland doordeweeks geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Tijdens de weekenden verlengd het park de sluitingstijd met een uur en zal Toverland geopend zijn van 10:00 tot 19:00 uur.

Met Halloween in aantocht wordt het najaar een drukke periode voor Toverland. Naar jaarlijkse gewoonte pakt Toverland groots uit met scare zones, spookhuizen en een doolhof. Hoe Halloween er dit jaar uit komt te zien wordt binnenkort bekend gemaakt.


Ook in september meer entertainment en langere openingstijden
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x