Nieuwe schminkwinkel voor Attractiepark Toverland

1 september 2019

Nieuwe schminkwinkel voor Attractiepark Toverland

Toverland gaat vanaf morgen een nieuwe winkel bouwen in WunderWald. ToverlandFansite mag als eerste enkele concepts arts van Karolien Müller's Schminkhaus & Atelier naar buiten brengen. 

WunderWald is binnenkort een nieuw winkeltje rijker, met de komst van Karolien Müller's Schminkhaus & Atelier zet het Limburg Attractiepark verder in op entertainment voor jong en oud. De nieuwe schminkwinkel zal gebouwd worden in Wunderwald bij de Waldstube, tegenover de Biergarten (waar je vroeger suikerspin kon kopen).

Zoals de naam doet vermoeden is Karolien Müller familie van Maximus Müller, het nichtje om precies te zijn. In tegenstelling tot Maximus die vaak in Toverland te bewonderen is zullen we Karolien niet te zien krijgen, ze heeft namelijk medewerkers in dienst die ervoor zorgen dat ze elke bezoeker - jong en oud - mooi zullen maken.

Toverland beschikt al enkele jaren over een eigen schminkstand naast de Wirbelbaum. Een woordvoerster laat het volgende weten: 'De huidige schminkstand neemt steeds aan populariteit toe, voornamelijk bij de jonge bezoekers. Vandaar dat we ervoor gekozen hebben om een Schminkhaus te bouwen, waarbij de beleving nog magischer is.'

De werkzaamheden starten op 2 september 2019, de bedoeling is dat Karolien Müller's Schminkhaus & Atelier de deuren zal openen op 21 september 2019.


Nieuwe schminkwinkel voor Attractiepark Toverland
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x