Djengu River niet geopend tijdens pre-season

14 februari 2020

Djengu River niet geopend tijdens pre-season

Waterattractie Djengu River blijft op zaterdag 22 februari gesloten voor bezoekers. Tijdens het regulier onderhoud aan Djengu River werd er een kapot onderdeel geconstateerd. Dit onderdeel dient gerepareerd te worden en zal enkele weken in beslag nemen. 

Tijdens de wintermaanden krijgen alle attracties in Toverland een groot onderhoudsbeurt. Tijdens deze onderhoudswerkzaamheden bij Djengu River is er een kapot onderdeel geconstateerd. Dat bevestigt een woordvoerster van het park.

Tessa Maessen, communicatie manager 
We hebben tijdens het reguliere onderhoud aan Djengu River een kapot onderdeel geconstateerd. De reparatie hiervan gaat helaas enkele weken duren. We doen er echter alles aan om de attractie zo snel mogelijk operationeel te krijgen.

Over welk onderdeel het precies gaat wordt niet gezegd. Met de start van het pre-season komt dit best ongelegen uit, al heeft men dit natuurlijk niet in de hand. Volgens de onderhoudskalender van het park zal Djengu River tenminste gesloten blijven tot en met zondag 1 maart 2020. Toverland staat er echter wel voor gekend wanneer de reparatiewerken succesvol afgerond zijn om de attractie sneller te openen dan aangegeven op de website.

Het park laat nog wel weten dat ze er alles aan doen om Djengu River zo snel mogelijk opnieuw te openen voor haar bezoekers.

Djengu River is een rapid river gebouwd door Hafema, gelegen te Laudert in Duitsland. Deze waterattractie opende in 2013 en maakte van bij de opening onderdeel uit van een volledig nieuwe themawereld de Magische Vallei.


Djengu River niet geopend tijdens pre-season
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x