Deze attracties zijn in april gesloten vanwege onderhoud

29 maart 2019

Deze attracties zijn in april gesloten vanwege onderhoud

Komende weken blijven enkele attracties gesloten voor onderhoud. Het park communiceert tijdig via de website om welke attracties het gaat en hoelang deze gesloten blijven. 

Op zaterdag 30 maart 2019 is het nieuwe zomerseizoen van Toverland van start gegaan. Zo goed als alle attracties zijn gewoon operationeel, op Wirbelbaum en Kletterparcours na.

Een woordvoerster laat aan ToverlandFansite weten dat het onderhoud van attracties niet allemaal ingepland kunnen worden tijdens de winterperiode. BoosterBike bijvoorbeeld is één van de belangrijkste attracties die operationeel blijft tijdens de winterperiode. Er wordt naar een minimale sluitingsperiode gestreefd.

Tot eind april staan deze attracties ingepland voor onderhoud:

BoosterBike
De BoosterBike is van maandag 1 april t/m vrijdag 5 april 2019 gesloten. Aangezien BoosterBike een belangrijke attractie is tijdens Toverland Winter is een regulier onderhoud moeilijker in te plannen tijdens deze periode. Daarom kiest men er bewust voor om het onderhoud te plannen wanneer er nog genoeg andere attracties geopend zijn. De motor achtbaan uit 2004 maakt sinds 2 jaar weer deel uit van Toverland Winter. De achtbaan is vanaf zaterdag 6 april 2019 weer in bedrijf.

Wirbelbaum
Wirbelbaum kampt met hardnekkige technische problemen. Sinds het najaar van 2018 is de attractie gesloten voor bezoekers. Maar er is goed nieuws, er wordt op dit moment hard gewerkt om de problemen van Wirbelbaum op te lossen. Als alles op schema loopt kan de attractie in april weer open. 

Kletterparcours
Ook het Kletterparcours wordt voorzien van een groot onderhoud. Van vrijdag 29 maart 2019 t/m dinsdag 30 april 2019 is de attractie gesloten. Volgens een woordvoerster gaat het om een jaarlijks onderhoud die vaak door een externe firma wordt uitgevoerd. Momenteel is het nog niet geweten of er hindernissen in het parcours vervangen worden door nieuwe. 

Djengu River
De in 2013 geopende rapid river Djengu is deze week ook enkele dagen gesloten voor onderhoud. Van dinsdag 2 april tot en met vrijdag 5 april 2019. Aanstaande zaterdag is de attractie weer geopend.

Deze attracties zijn in april gesloten vanwege onderhoud
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x