De eerste halloweensferen in Attractiepark Toverland

9 oktober 2019

De eerste halloweensferen in Attractiepark Toverland

Aanstaande zaterdag gaat het Halloween seizoen van Attractiepark Toverland officieel van start met de eerste Halloween Night. Met nog maar 1 dag op de teller kan de countdown echt beginnen en in het park zelf is er de voorbije dagen heel wat halloweendecoratie aangebracht. Hier een overzicht: 

De Halloween Nights vinden plaats op 12, 15, 16, 17, 18, 19, 25 en 26 oktober. De spookhuizen Fear the Woods en The Dollhouse zijn geopend vanaf 17.00 uur, de overige activiteiten starten om 18.30 uur. Toverland is tijdens de Halloween Nights geopend tot 23.00 uur. Op donderdagavond werden er verschillende licht - en rookeffecten getest. Enkele foto's hiervan kan je bekijken in dit artikel. 

Port Laguna

In het entreegebied Port Laguna kom je heel wat balen stro tegen gedecoreerd met pompoenen en wat overige halloweendecoratie. Op  het terrein waar men afgelopen zomer kon genieten van The Battle of Port Laguna wordt nu alles in gereedheid gebracht voor een nieuwe spectaculaire vuurwerkshow.

Land van Toos

De Bazaar wordt omgebouwd tot halloweenshop. Verder merk je heel goed dat het Land van Toos kindvriendelijke Halloween centraal staat. Centraal gelegen in het Land van Toos staat er een podium, net zoals vorig jaar keren Bertus en Jaapie terug voor een grote spannende show genaamd: Het mysterie in het spookhuis. De show is iedere dag te bewonderen om 12:00, 14:00 & 16:00 uur. 

Tovertuin

Ook het doolhof wordt net zoals voorgaande jaren omgebouwd tot een walkthrough. Voor dit jaar werd het concept wat gewijzigd. De naam voor dit jaar is niet meer Labyrinth of Hell maar wel Trapped. Het verhaal dit jaar is een boerenfamilie met ratachtige trekjes die achter je aanlopen in het doolhof. 

WunderWald

Eventlocatie Mystique wordt naar jaarlijkse gewoonte omgebouwd tot een spookhuis. Dit jaar krijgt het spookhuis de naam: Fear the Woods. 

Villa Fiasko is sinds vandaag 11 oktober 2019 weer geopend na een ruim 4 weken durende onderhoudsbeurt. Perfecte gelegenheid om ook deze attractie om te bouwen tot een spookhuis genaamd The Dollhouse. De naam doet al vermoeden wat je in dit spookhuis zou kunnen tegenkomen. 

Magische Vallei 

Na het succes van vorig jaar keert ook dit jaar Fiesta de los Muertos terug. Fiesta de los Muertos krijgt een nieuwe fonteinenshow, die perfect bij het Mexicaanse dodenfeest past. Wij zijn benieuwd! 

Net als vorig jaar wordt er een scare zone ingericht wanneer men de smalle wandelpaden trotseert in de Magische Vallei. Deze zone krijgt de naam Shadows of the Sea. Het verhaal gaat dat bemanningsleden van een schipbreuk plots veranderen in zeemonsters die enkel uit zijn op wraak. 

Cirque

Ook de clowns hebben hun vaste intrek genomen tijdens de Halloween Nights. Nee, ze laten je deze keer niet lachen. Wat ze wel doen is je laten schrikken en je achterna zitten, welkom in scare zone Cirque. 

Avalon 

Wie Halloween zegt in Toverland kan er niet omheen, Morgana is back. Op haar favoriet event mag ze natuurlijk niet ontbreken. Avalon is bij uitstek het decor om bezoekers de schrik van hun leven te geven, samen met haar volgelingen maakt ze van Avalon een griezelparadijs. 

Daarnaast pakt Toverland dit jaar uit met een nieuwe walkthrough achter in de bossen van Avalon. Deze nieuwe experience krijgt de naam The Witches Forest, uniek aan deze walkthrough is dat het een bosgebied is dat eerder niet toegankelijk was voor bezoekers van Toverland. walkthrough experience: The Witches Forest duurt ongeveer 10 minuten. 


De eerste halloweensferen in Attractiepark Toverland
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x