Attractiepark Toverland sluit opnieuw haar deuren vanwege coronavirus

3 november 2020

Attractiepark Toverland sluit opnieuw haar deuren vanwege coronavirus

Toverland zal in verband met het coronavirus gesloten blijven van donderdag 5 november en dat voor minstens 2 weken. Hiermee volgt het attractiepark de maatregel van de Overheid om doorstroomlocaties te sluiten in de strijd tegen het virus. Meer informatie is te vinden via toverland.com/coronavirus. Op woensdag 4 november 2020 is Toverland nog geopend zoals gepland van 10.00 tot 18.00 uur.

Voor de 2de keer dit jaar moet Attractiepark Toverland voor enkele weken haar deuren gesloten houden. Ondanks alle extra maatregelen die het park ondernomen heeft werd vandaag tijdens een persconferentie beslist dat attractieparken vanaf donderdag 5 november dicht moeten blijven.

Tegen de strijd van het virus moeten Nederlanders zoveel mogelijk thuis blijven, daarom gaan naast attractieparken ook dierentuinen, bioscopen, theaters en zwembaden dicht. Toverland laat vandaag dit weten in een officiële reactie:

"In de persconferentie van dinsdag 3 november is aangekondigd dat alle doorstroomlocaties, waaronder pretparken, weer moeten sluiten om het aantal reisbewegingen verder te beperken. Toverland zal dan ook vanaf donderdag 5 november haar deuren sluiten. Op woensdag 4 november is Toverland nog geopend.

Houd de pagina toverland.com/veiligsamenuit goed in de gaten voor verdere berichtgeving."

Ondertussen verschijnt er op de website van het park een pop-up waar men de sluiting van het park aangeeft. "Toverland is vanaf donderdag 5 november tijdelijk gesloten.Op woensdag 4 november ben je nog van harte welkom. Nadere berichtgeving volgt zo spoedig mogelijk."

Voor Toverland is dit opnieuw een zware domper nadat het Limburgs attractiepark van 14 maart tot 18 mei 2020 noodgedwongen de deuren gesloten moest houden. Heel wat evenementen zoals Toverland LIVE, YOUTUBERSxTOVERLAND en de onlangs geannuleerde Halloween Nights konden door het coronavirus niet doorgaan zoals gepland. 


Attractiepark Toverland sluit opnieuw haar deuren vanwege coronavirus
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x