Zomerseizoen 2018: wat is er allemaal veranderd

24 maart 2018

Zomerseizoen 2018: wat is er allemaal veranderd

Na een winterpauze van enkele maanden is op zaterdag 24 maart 2018 het nieuwe zomerseizoen van Attractiepark Toverland van start gegaan. Het attractiepark heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. Tijdens de wintermaanden werden er werkzaamheden uitgevoerd, wij sommen even op wat ons zoal opviel tijdens ons bezoekje aan het park.

Het nieuwe zomerseizoen van Attractiepark Toverland ging op zaterdag 24 maart 2018 van start. De voorbije maanden werd er hard gewerkt om verbeteringen door te voeren in het park en heel wat attracties kregen een groot onderhoud. Met de komst van een nieuw entreegebied werd er dit jaar ook gewerkt aan de uitstraling van Troy Area. 

Sinds 24 maart weerklinkt er nieuwe muziek van IMAscore doorheen het Troy gebied. 

Ingang Troy

Het groene duingebied voor houten achtbaan Troy krijgt een belangrijke rol in de beleving van de bezoekers. Sinds de start van het nieuwe zomerseizoen werd de ingang van de attractie verplaatst naar het wandelbrugje om het duingebied te betreden. De zig-zag wachtrijen onderaan de trap bij houten achtbaan Troy werden vervangen door een mooie wandelpad met beplanting. 

Penny machine 

In Magic Forest, Troy Area en de Magische vallei werden er deze winter Penny machines toegevoegd. 

MaMouche

Restaurant MaMouche, in het Land van Toos werd de afgelopen winter omgebouwd tot een evenementen locatie.

Nieuw wandel/speelbrug

Bij de speelvijver naast Backstroke werd er een nieuwe wandelbrug geïnstalleerd. De voormalige kettingbrug maakt plaats voor een nieuwe houten brug.

Wachtrij Booster Bike

Om de grote bezoekersstroom aan te kunnen werd de wachtrij van Booster Bike aangepast. 

Djengu River

De wachtrij van Djengu River werd aangepast. Voortaan wandelen bezoekers onder de wandelbrug door richting Djengu om vervolgens naar het station te wandelen van de attractie. 


Zomerseizoen 2018: wat is er allemaal veranderd
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x