Toverland introduceert nieuwe personeelskleding

9 oktober 2018

Toverland introduceert nieuwe personeelskleding

Op 7 juli 2018 opende Toverland twee nieuwe werelden Port Laguna en Avalon. Het Limburgs attractiepark greep deze gelegenheid aan om het merk Toverland in een compleet nieuw jasje te stoppen en dat kunnen we zeer letterlijk opvatten. Na de lancering van een nieuw logo en website is het personeel aan de beurt.

UPDATE: 21 november 2018 | Toverland introduceert nieuwe personeelskleding vanaf 1 februari 2019.

Binnenkort kunnen we het personeel van Toverland bewonderen in een nieuwe outfit. Dat maakte het attractiepark gisteren (20 november 2018) bekend. Begin oktober kon ToverlandFansite als eerste enkele foto's naar buiten brengen van de nieuwe outfits. Deze outfits waren beperkt tot de afdelingen technische dienst en groenvoorziening. 

Nu volgen de andere afdelingen van het attractiepark, vanaf 1 februari 2019 is de rebranding van Toverland helemaal compleet. 

Attracties

Facilitair

Visiemanagers

De nieuwe outfits zijn enkel voor de afdelingen technische dienst, groenvoorziening en facilitair. De andere afdelingen zijn later aan de beurt, laat een woordvoerster weten.

De nieuwe kleding past perfect samen met de nieuwe huisstijl van Toverland. Elke afdeling binnen het park heeft een eigen gepersonaliseerde outfit. In februari kwam het eerste concept naar buiten het oorspronkelijk was het de bedoeling dat de nieuwe kleding afgelopen zomer gelanceerd werd, samen met de opening van Avalon en Port Laguna. Door omstandigheden werd deze deadline niet gehaald.

Voor de outfits werkt Toverland samen met het Utrechtse kledingbedrijf Emergo Textile Projects.

Wij zijn alvast zeer enthousiast over de nieuwe personeelskleding van Toverland. Wat vinden jullie?


Toverland introduceert nieuwe personeelskleding
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x