Spectaculaire slotshow tijdens de Midzomeravonden in Toverland

13 juni 2018

Spectaculaire slotshow tijdens de Midzomeravonden in Toverland

Op 7 woensdagavonden in de zomervakantie presenteert Attractiepark Toverland de Midzomeravonden. Tijdens dit evenement is het park geopend tot 23:00 uur en kan men in de avonduren genieten van live entertainment. De Midzomeravonden worden op spectaculaire wijze afgesloten met een vuurwerkshow.

Met de komst van Port Laguna en Avalon wordt Toverland anderhalve keer zo groot en dat heeft ook een weerslag op het entertainment in het park tijdens evenementen.

”De muziek van de vuurwerkshow is speciaal hiervoor gecomponeerd door IMAscore. Je kunt er melodieën uit de nieuwe muziek van Troy, Port Laguna en Avalon in herkennen. Het wordt een waar spektakel!” vertelt een woordvoerster enthousiast aan de ToverlandFansite.

Tijdens de Midzomeravonden kan men extra lang genieten van de magie van Toverland. Telkens vanaf 17.00 uur barst het entertainment los. Naar goede gewoonte voorziet Toverland ook dit jaar weer een spectaculaire slotshow tijdens de Midzomeravonden. Het nieuwe entreegebied, Port Laguna wordt het magisch decor van een adembenemend vuurwerkshow. Voor de muziek tijdens de slotshow doet het Limburgs attractiepark beroep op IMAscore die eerder al de muziek componeerde voor Troy Area, Magische Vallei, Avalon, Port Laguna en Magic Forest.

Ook fonteinenshow Katara - Fountain of Magic zal in het donker te bewonderen zijn.

Vorig jaar lanceerde Toverland een speciaal festival-logo voor de Midzomeravonden. Tevens ook het thema van het evenement. Hoe de Midzomeravonden er dit jaar uit komen te zien wordt zeer binnenkort bekend gemaakt. ‘Volgende week wordt het concrete programma naar buiten gebracht’ voegt de woordvoerster er nog aan toe.

De Midzomeravonden in Attractiepark Toverland vinden dit jaar plaats op 11, 18, 25 juli & 1, 8, 15, 22 augustus 2018.

Spectaculaire slotshow tijdens de Midzomeravonden in Toverland
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x