Nieuwe interactieve tovershow Magiezijn voorlopig gesloten

19 juli 2018

Nieuwe interactieve tovershow Magiezijn voorlopig gesloten

De nieuwe tovershow het Magiezijn is voor enige tijd gesloten voor het publiek. Dat laat een woordvoerster van het attractiepark weten aan de ToverlandFansite. 

Sinds enkele dagen pronkt er een bord aan de ingang van het Magiezijn met als boodschap dat er minder goede magie is ontsnapt. De familie Magistralis is opzoek naar een goede toverspreuk om deze euvel op te lossen. Hierdoor is de nieuwe interactie tovershow voor enige tijd gesloten.

Er zijn special effecten die niet naar behoren en naar onze verwachtingen werken. Daarom hebben we intern besloten om het Magiezijn tijdelijk te sluiten.” Laat een woordvoerster weten. “We willen bezoekers een magische beleving presenteren en daarom wordt er nu met man en macht gewerkt om de show nog magischer dan tevoren te presenteren. We hopen het Magiezijn over enkele weken weer te kunnen openen” 

Het Magiezijn is een interactieve tovershow en dient als introductieverhaal om bezoekers mee te nemen in de wereld van goede en minder goede magie. Deze magie spoelt op verscheidene tijdstippen aan in flessen op het strand van Port Laguna. De familie Magistralis, de originele inwoners van Port Laguna nemen de bezoekers mee op avontuur tijdens deze show, samen gaan ze opzoek naar de juiste toverspreuk tegen de minder goede aangespoelde magie. Daarna kunnen bezoekers een toverstaf kopen en zelf gaan toveren in Port Laguna op verschillende locaties, deze locaties kan worden teruggevonden dankzij de Mapa Magica.

Nieuwe interactieve tovershow Magiezijn voorlopig gesloten
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x