Nieuw entreegebied Toverland krijgt muziek van IMAscore

30 januari 2018

Nieuw entreegebied Toverland krijgt muziek van IMAscore

Goed nieuws voor de fans van IMAscore. Naast Avalon staan de Duitse componisten ook in voor de muziek van Port Laguna, het nieuwe entreegebied van Attractiepark Toverland. IMAscore was eerder ook verantwoordelijk voor de muziek van de Magische Vallei en Magic Forest.

In en rondom het nieuwe entreegebied, Port Laguna worden 5 muziekzones gecreëerd. Goed voor zo’n 65 minuten aan nieuwe muziek. Maar daar stopt het niet bij, IMAscore maakt ook muziek voor de interactieve show in het Magiezijn en voor de slotshow tijdens de Midzomeravonden. Goed voor zo’n 18 minuten, in totaal wordt er 83 minuten aan nieuwe muziek gecomponeerd voor Port Laguna.

Avalon krijgt in totaal 90 minuten aan nieuwe muziek verspreid over 7 zones.

“Muziek is cruciaal voor de totaalbeleving van zowel Port Laguna als Avalon. We kijken er naar uit om de gebieden samen met IMAscore muzikaal tot leven te brengen!” laat een woordvoerster van het park weten aan de ToverlandFansite.

In het voorjaar van 2017 maakte Toverland bekend dat Troy Area ook nieuwe muziek zou verkrijgen, gemaakt door IMAscore. Deze muziek zou vanaf de zomer van 2017 te horen zijn, maar werd later uitgesteld naar 24 maart 2018. In totaal wordt er 60 minuten aan nieuwe muziek en geluidseffecten gecomponeerd voor de diverse attracties, wachtrijen en paden in Troy Area.

Fans van IMAscore krijgen dit jaar zo’n 233 minuten aan nieuwe muziek voorgeschoteld.

Nieuw entreegebied Toverland krijgt muziek van IMAscore
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x