Deze attracties zijn in de maand augustus enkele dagen gesloten

10 augustus 2018

Deze attracties zijn in de maand augustus enkele dagen gesloten

Reparatiewerkzaamheden en onderhoud zorgt ervoor dat sommige attracties voor enkele uren of een aantal dagen gesloten blijven. Dat bevestigt een woordvoerster van het park aan de ToverlandFansite.

Deze maand gaan sommige attracties dicht voor onderhoud. Dit voor jaarlijks onderhoud, kleine herstellingswerken of een onderdeel dat vervangen moet worden. Een korte opsomming van de attracties in onderhoud:

Troy
Van woensdag 8 tot en met zaterdag 18 augustus worden er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd bij houten achtbaan Troy. “hout is een natuurlijk product en zeer beïnvloedbaar door de weersomstandigheden, daarom voorzien we enkele dagen extra onderhoud aan Troy telkens voor de middag” laat een woordvoerster in een reactie weten. Troy is telkens vanaf 12.30 uur geopend voor de bezoekers.

Dwervelwind
Op maandag 13 augustus 2018 blijft Dwervelwind de gehele dag gesloten vanwege reparatiewerkzaamheden aan de lift.  Op dinsdag 14 augustus is Dwervelwind weer geopend voor de bezoekers.

Wirbelbaum
Nog tot en met zondag 19 augustus is Wirbelbaum in onderhoud. Een woordvoerster laat weten dat er een kapot onderdeel vervangen moet worden. Hoelang dit precies duurt kan ze niet bevestigen.

Villa Fiasko
Het jaarlijks onderhoud van Villa Fiasko staat gepland vanaf maandag 27 augustus 2018 en zal duren tot en met vrijdag 21 september 2018.

Breng jij deze zomer een bezoekje aan Toverland? Dan raden wij aan om zeker voor vertrek de website van Toverland te raadplegen. Zo kom je niet voor verassingen te staan.

Toverland organiseert nog tot woensdag 22 augustus 2018 elke woensdag en zaterdag de Midzomeravonden met extra entertainment en een spectaculair vuurwerkshow als afsluiter. Tijdens de Midzomeravonden is het park geopend tot 23.00 uur en tot en met zondag 26 augustus is het park geopend tot 19.00 uur.

Deze attracties zijn in de maand augustus enkele dagen gesloten
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x