Dit staat je te wachten tijdens de Magic Member Night 2021

2 juli 2021

Dit staat je te wachten tijdens de Magic Member Night 2021

Toverland organiseert ook dit jaar een exclusieve avond speciaal voor de abonnementhouders van het park. Dit jaar kunnen fans en bezoekers er terecht op zaterdag 10 juli 2021 vanaf 19u00. Tijdens de Magic Members Night is er extra entertainment in het park en wordt de avond afgesloten met vuurwerk. Toverland is op deze avond extra lang geopend tot 23u00. 

Dit staat er op het programma:

Port Laguna
Magie zoeken samen met de Familie Magistralis. Ook Toos & Morrel zijn van de partij met een show waar een taart bakken centraal staat. Als dat maar goed komt.

BALLEN VAST EN ROLLEN MAAR! 

Tijdens de Magic Member Night kan je gratis de spellen van de Game Gallery spelen. Fan van zeepaardenrace? De prijzen die je kan winnen zijn aangepast speciaal voor deze avond. In Port Laguna kan je ook terecht voor enkele overheerlijke cocktails of je kan er mee dansen op de beats van de DJ. 

Magische Vallei
Dansgroep Katari is opnieuw van de partij om samen met de bezoekers er een tropisch dansfestijn van te maken. Neem ook zeker plaats op een terrasje en geniet van Katara, fountain of Magic. Voornamelijk wanneer de zon ondergaat wordt deze fonteinenshow extra magisch.

Dit jaar kan je ook mee swingen en dansen op muziek.

Ithaka
In het mythische gebied waar Troy centraal staat, wordt er letterlijk met vuur gespeeld. Goed uitkijken wanneer je door deze themawereld een wandeling maakt, want je kan zomaar een vuurspuwer tegen het lijf lopen.

Avalon
Toverland communiceert al enige tijd dat er een verassingselement toegevoegd wordt aan Merlin's Quest. Of dit element na 10 juli blijft is niet geweten, goed opletten tijdens een tochtje naar Tír na nÓg is de boodschap. Verder staat er een muzikaal trio de Troubadours je vrolijk op te wachten in de buurt van de Flaming Feather.

Vuurwerk
Tussen 22u45 en 23u00 kan je genieten van vuurwerk om je magische dag mee af te sluiten. Dit showspektakel kan je bewonderen op 2 verschillende locaties. In Port Laguna of rond de vijver in Avalon.


Dit staat je te wachten tijdens de Magic Member Night 2021
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x