Abonnementsvoordelen bij partnerparken worden tijdelijk opgeschort

18 mei 2020

Abonnementsvoordelen bij partnerparken worden tijdelijk opgeschort

Na meer dan 60 dagen sluiting mag Attractiepark Toverland opnieuw haar poorten openen op 19 mei 2020. Het park heeft ondertussen heel wat maatregelen getroffen om een bezoek aan Toverland veilig te laten verlopen. Een maatregel is dat voortaan alle bezoeken aan Toverland via de website gereserveerd dienen te worden, ook als abonnementhouder. Omdat bijna alle parken dezelfde maatregelen hanteren is er besloten om de voordelen bij partnerparken te schrappen en dat tot tenminste 1 juli 2020. 

Een bezoek aan Toverland verloopt in tijden van COVID-19 crisis heel anders dan wat we gewoon zijn. Nu de Nederlandse attractiepark groen licht hebben gekregen en opnieuw bezoekers mogen ontvangen worden er heel wat maatregelen getroffen om een dagje uit zo veilig mogelijk te laten verlopen. Omdat we ons nog steeds in een anderhalvemetersamenleving bevinden wordt de capaciteit van Toverland drastisch verlaagd, daarom dat het park ook vraagt om online je komst te reserveren.

Tessa Maessen, communicatie manager
laat weten dat er voldoende capaciteit voor abonnementhouders is voorzien en dat abonnementhouders nog steeds vaak kunnen langskomen.

Nog een maatregel die door de Nederlandse pretparkbranche Club van Elf werd genomen is het tijdelijk opschorten van de abonnementsvoordelen bij partnerparken. Tot tenminste 1 juli 2020 vallen alle voordelen die extra bij je abonnement zit weg en ontvang je geen korting met je Toverland abonnement bij een ander pretpark. Tot die tijd geven abonnementen van andere parken ook geen korting bij Toverland.
Het aanschaffen van vriendentickets met korting (de voucher die je begin dit jaar hebt ontvangen) is in deze periode tot zeker 1 juli niet geldig.

De korting van 5% op horeca en merchandise blijft wel gelden. Of opschorting bij partnerparken na 1 juli worden verlengd  is nog niet geweten.


Abonnementsvoordelen bij partnerparken worden tijdelijk opgeschort
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x