Magiezijn

Magiezijn

Toveren met de hele familie, dat kan in het Magiezijn. Het Magiezijn is een interactieve tovershow die gerund wordt door de familie Magistralis. 

De familie Magistralis, bestaande uit afstammelingen van de strandjutter en stichter van Port Laguna, verzamelt al generaties lang alle magische kostbaarheden en flessen die op het strand aanspoelen. Deze verzameling ligt opgeslagen in de Magic Store. In deze winkel wordt niet alleen handel gedreven, maar ook toverkunst uitgeoefend. Niet zelden komen alledaagse voorwerpen tot leven, of kunnen passanten in de diverse nisjes en doorkijkjes bijzondere taferelen aanschouwen.

Voordat de magische items terechtkomen in één van de schappen of kasten van de Magic Store, worden deze eerst zorgvuldig getest in het Magiezijn. Zo nu en dan opent de familie Magistralis de deur naar dit mysterieuze Magiezijn en worden de gasten tijdens een interactieve show uitgedaagd om hun eigen magie te ontdekken.

Toveren in Port Laguna!

In de diverse vitrines en nisjes die Port Laguna rijk is, zitten magische taferelen verborgen. Wie met een toverstaf en de Mapa Magica, een toverwegwijzer, op ontdekking gaat over de Via Magia, kan met de juiste toverspreuk en de bijbehorende magische beweging écht toveren.

Magiezijn
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x