Scare zone rond Morgana wordt dit jaar vernieuwd en krijgt een nieuwe naam

24 september 2020

Scare zone rond Morgana wordt dit jaar vernieuwd en krijgt een nieuwe naam

Tijdens de Halloween Nights heerst Morgana met ijzige hand over Avalon. De scare zone die in het teken staat van de ijsheks wordt dit jaar flink vernieuwd en uitgebreid. Daarnaast krijgt de zone een nieuwe toepasselijke naam: Morgana’s Frozen Knights.

De spanningen tussen Merlijn en Morgana zijn nog nooit zo hoog geweest, bezoekers kunnen deze spanningen ondervinden tijdens de Halloween Nights. Sterker nog, ze zijn het slachtoffer van deze eeuwenoude strijd. Samen met haar ijsridders lijkt Morgana de macht te verkrijgen in Avalon.

Centraal in Avalon staat een reusachtige troon van ijsschotsen. Deze troon wordt volledig vernieuwd en zal dus nog imposanter worden. De troon behoort natuurlijk toe aan Morgana die met harde hand regeert over Avalon. Ze roept regelmatig haar krijgers bij elkaar om zo nog harder toe te slaan en ten strijde te trekken. Let op: jij bent het slachtoffer!
Op diverse plaatsen kan men nieuwe ijsschotsen terugvinden en kan men ook genieten van sneeuw, wat een extra dimensie geeft aan de scare zone.

Selfie-spot
Ook dit jaar is het weer mogelijk om op de foto te gaan met één of meerdere karakters in de scare zones, dus ook in Avalon. Door de corona-maatregelen die Toverland heeft getroffen, zal dit er wel iets anders aan toe gaan dan je gewend bent. Zo heeft Toverland in iedere scare zone een Selfie-spot ingericht, waar je op afstand van de scares een selfie kunt maken voor je Instagram. Vergeet natuurlijk niet #Toverland te gebruiken!

Eenrichting 
Om de doorstroming zo goed mogelijk te laten verlopen, is de scare zone Morgana's Knights (net als alle andere zones, m.u.v. Fiesta de los Muertos en DesTroy) eenrichting. Zo kun je enkel wanneer je linksaf slaat bij het zwaard Excalibur de scare zone betreden, welke doorloopt richting het stationsgebouw van Fēnix. Wel zo handig! Als je nog wat stem over hebt, kun je meteen al je angsten eruit gillen terwijl je een paar keer over de kop gaat. Zo'n avondritje in deze wing coaster is op zichzelf al een speciale ervaring!


Scare zone rond Morgana wordt dit jaar vernieuwd en krijgt een nieuwe naam
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x