Scare zone Cirque wordt dubbel zo groot met nog meer scares

17 september 2020

Scare zone Cirque wordt dubbel zo groot met nog meer scares

Scare zone Cirque wordt dit jaar in een nieuw jasje gestopt. Dubbel zo groot, nieuwe locatie, extra veel scare actors en een traditionele cake-walk attractie. Daarom wordt de naam van de zone ook aangepast naar: Cirque: Royal Edition. 

Tijdens de Halloween Nights zijn scare zones zeer populair in Toverland, maar de zone waar de gekke clowns de hoofdrol spelen neemt elk jaar aan populariteit toe. Vorig jaar werd de zone al eens uitgebreid en namen de clowns je te grazen ter hoogte van de lancering van Booster Bike. Dit jaar zal de zone opnieuw verhuizen naar de rand van het park, namelijk rondom Kletterparcours. Door de coronamaatregelen is deze attractie gesloten, toch beloofd Toverland dat Kletterparcours een belangrijk onderdeel zal uitmaken in de beleving van scare zone Cirque.

Kermisattractie
Traditioneel luna-park attractie is één van de grootste veranderingen wanneer je aankomt bij deze scare zone. Bewegende trappen, draaiende hindernissen een zeer grote beproeving om je hier staande te houden. Je zou deze attractie kunnen vergelijken met Villa Fiasko, maar dan een XXL formaat. Natuurlijk zou het geen scare zone zijn mochten de boze clowns je de stuipen op het lijf jagen, zelfs in deze attractie.

Nog meer scares…
Zoveel clowns en circusartiesten op enkele vierkante meter heb je nog nooit gezien. Maar let wel op, ze nemen je allemaal te grazen. Naast extra veel scare actors zet Toverland dit jaar ook in op vuurspuwers en jongleurs die ook in de mogelijkheid zijn om je te laten schrikken.

Opgelet: In deze scare zone (de experiences, het spookhuis en het labyrinth) werkt je Halloween-toverstaf niet om de engerds op afstand te houden.

Eenrichting
Ook tijdens Halloween is het uiteraard noodzakelijk om corona-maatregelen te voeren. Zo is ook deze scare zone bijvoorbeeld éénrichting, wat de doorstroming ten goede komt. Ook alle andere maatregelen uit het protocol Veilig Samen Uit zijn natuurlijk van kracht tijdens de Halloween Nights.


Scare zone Cirque wordt dubbel zo groot met nog meer scares
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x