Nieuw: Maison de la Magie start met een treinrit buiten de parkgrenzen

8 oktober 2020

Nieuw: Maison de la Magie start met een treinrit buiten de parkgrenzen

Attractiepark Toverland pakt dit jaar uit met een unieke haunted house –experience tijdens de Halloween Nights, genaamd: Maison de la Magie. In deze totaalbeleving zwaait een zekere Oscar Pendula de scepter. Dit nieuwe spookhuis ligt buiten de parkgrenzen van Toverland en zal 1 uur duren. Voordeel is dat men een treintje inzet om bezoekers naar een unieke verlaten locatie te brengen. 

Elk jaar worden de Halloween Nights in Toverland flink uitgebreid en ondanks het coronavirus is dat voor dit jaar niet anders. Het park heeft namelijk een nieuw haunted house –experience in petto voor de echte durfals onder ons. In Maison de la Magie staat duistere magie van een andere dimensie centraal en bevindt zich op een unieke, nieuwe locatie buiten de parkgrenzen. Deze totaalbeleving start in Port Laguna, waar je plaats neemt in een treintje en dat de bezoekers vervolgens naar het mysterieuze landhuis van Oscar Pendula brengt. Eenmaal aangekomen kunnen bezoekers (als ze nog durven) het statige landhuis ontdekken.

Na afloop brengt het treintje de bezoekers veilig terug naar Toverland, houd wel rekening met een totale duur van ca. 1 uur.

Verhaal van…
Oscar Pendula was een wereldberoemde, flamboyante illusionist, totdat zijn truc met de vuurfakkels gruwelijk misliep en het Romanof Theater volledig afbrandde. Daarna is hij in stilte verdwenen. Het gerucht gaat dat hij zich in de tussentijd bezig heeft gehouden met het oproepen van duistere magie uit een andere dimensie. Maar niemand weet wat hij echt heeft uitgespookt. Wanneer je zijn verlaten landhuis binnenstapt merk je het al snel: hier hoor je eigenlijk niet te komen. Misschien is het dan toch niet zo verlaten...

Let op: Voor Maison de la Magie moeten bezoekers een los entreeticket aankopen via de website van het park. Voor een regulier ticket betaal je 7.50 euro, abonnementhouders betalen 6 euro.

Boerderij
Enkele jaren geleden werden er geruchten verteld dat het Limburgs attractiepark een nabij gelegen boerderij zou opgekocht hebben. Wat de precieze bedoeling van deze aankoop was werd er niet bij verteld, enkele bronnen laten wel weten dat de locatie gebruikt wordt als stockage ruimte onder andere voor de technische dienst. Ons lijkt het ook niet verwonderlijk dat Maison de la Magie op deze locatie plaatsvindt. Dit werd echter niet bevestigd door het park zelf.

In totaal organiseert Toverland dit jaar 14 griezelavonden, wat tevens een record is. De avonden vinden plaats op 9 én 10 okt. / 16 t/m 18 okt. / 20 t/m 24 okt. / 30 én 31 okt. / 6 én 7 nov. 2020.

Nieuw: Maison de la Magie start met een treinrit buiten de parkgrenzen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x