Familie Magistralis

Familie Magistralis

De leukste familie van Nederland woont in Attractiepark Toverland! We hebben het natuurlijk over de familie Magistralis, die sinds de opening van Port Laguna in 2018 hun intrek hebben genomen in het park. Deze familie nam natuurlijk niet zomaar hun intrek in Toverland, met de komst van Port Laguna spoelen er vaak flessen aan. Deze flessen bevatten magie, zowel duistere als goede magie en enkel de familie Magistralis kunnen samen met de bezoekers van Toverland verhinderen dat de duistere magie het park overneemt. 

Magistralis' Magic Store

De familie Magistralis, bestaande uit afstammelingen van een strandjutter en stichter van Port Laguna, verzamelt al generaties lang alle magische kostbaarheden en flessen die op het strand aanspoelen. Deze verzameling ligt opgeslagen in de Magic Store. In deze winkel wordt niet alleen handel gedreven, maar ook toverkunst uitgeoefend. Niet zelden komen alledaagse voorwerpen tot leven, of kunnen passanten in de diverse nisjes en doorkijkjes bijzondere taferelen aanschouwen.

Voordat de magische items terechtkomen in één van de schappen of kasten van de Magic Store, worden deze eerst zorgvuldig getest in het Magiezijn. Zo nu en dan opent de familie Magistralis de deur naar dit mysterieuze Magiezijn en worden de gasten tijdens een interactieve show uitgedaagd om hun eigen magie te ontdekken. 

Van links naar rechts: Mila Magistralis (nicht), Malouk Magistralis (dochter), Markus Magistralis (vader), Martha Magistralis (moeder), Massimo Magisralis (oom) én Manel Magistralis (zoon).  


Markus Magistralis (vader)

Markus is een warme familie man. Een groot verhalenverteller met een oneindige fantasie. Een grijns van oor tot oor.

Martha Magistralis (moeder)

Martha is een echte Mamma. Familie staat op nummer 1, beschermt haar kroost, don’t mess with Mamma. De gasten worden warm ontvangen en in de watten gelegd.

Malouk Magistralis (dochter)

Malouk is een vrolijk meisje en heeft een voorliefde voor alles wat glimt. Ze verzamelt graag glimmende parels en schelpen om vervolgens haar kleding mee te versieren. Een type wat snel bloost en grinnikt om complimenten omdat ze zo bescheiden is. Als het nodig is bedenkt ze heel slim en snel een oplossing, iets wat je niet meteen van haar verwacht. Ze neuriet als ze iets gaat pakken of beweegt.

Manel Magistralis (zoon)

Manel is een dappere jongen (stoer ventje) die z’n best doet om alles goed te doen. Hij wil dat zijn vader trots op ‘m is en dat de gasten graag bij hem zijn. Hij bewaakt de spullen in het Magiezijn goed en er mag niks mis gaan natuurlijk.

Maroussia Magistralis (tante) & Mila Magistralis (nicht)

Maroussia komt direct met een hoop positieve energie op je af. Beweging is haar manier om haar verhaal kracht bij te zetten. Deze personality ga je niet snel vergeten, zoveel indruk maakt ze.

Massimo Magistralis (oom) & Myron Magistralis (neef)

Massimo bekijkt de bezoekers van Port Laguna aandachtig. Zijn blik en wenkbrauwen nemen iedereen en alles goed op, met complimenten probeert hij erachter te komen of de accessoires die de gasten dragen niet toevallig aangespoeld zijn op het strand van Port Laguna, en dus eigenlijk van zijn familie zijn, een echte handelaar. Hij vertelt de verhalen zodat het hem in een goed daglicht zet.


Familie Magistralis
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x